אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.
מי יכול לעזור לי?
אני צריך את השירים הללו:
1.
מקהלת 'זמרה' וילד הפלא פיני קליין - שערי דמעות
2. הסינגרס עם ילד הפלא אפרים מנת - השבעתי [ווקאלי]
3. ילד הפלא פנחס פרידברג וידידים - ואשרי חלקם
4. נתנאל מנת ואבי דרור - השבעתי
5. רובי אלבז - מתיקות התורה [ווקאלי]
6. נתנאל מנת מבצע את 'תניא'

קבצים מצורפים

• 03_אשרי_חלקם.mp3
    9.4 MB · צפיות: 78
  • תניא נתנאל מנת Tanya Netanel Menat_2.mp4
    25 MB · צפיות: 88

קבצים מצורפים

• השבעתי - סינגרס - ווקאלי - Ishbati - Singers - Vocals.mp4
    33.4 MB · צפיות: 79
אני זקוק בדחיפות לשיר של מרדכי בן דוד עם המילים לא יהיה לך עוד השמש לאור יומם.....ושלמו ימי אבלך.
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• 03 ושלמו.mp3
    9.4 MB · צפיות: 359
משהו יודע איך קוראים לשיר
" ואני הקטן האחרון שבעם עומד פה ....ונכלם,
כי אתה קדוש ושמך קדוש וכו' "

ואם משהו יכול להעלות את זה עוד יותר טוב

למי יש אץ השיר "גן עדן"
של שלמה ארצי?

אפשר להעלות את השיר שלנו לעולם של שטרייכר ? תודה רבה

אפשר בבקשה את השיר: מרומם של אריה קרלינסקי.
תודה רבה.
הסתדרתי, הלחן הזה זכה?
ומי זה אריה קרלינסקי?

נערך לאחרונה ב:
אפשר בבקשה את השיר: מרומם של אריה קרלינסקי.
תודה רבה.
הסתדרתי, הלחן הזה זכה?
ומי זה אריה קרלינסקי?
ארי קליניסקי הוא תושב מודיעין עילית השיר שלו זכה בתחרות כל שהיא נראה לי אצל יואלי דיקמן...

אוי נא לנו של מידד טסה יש למישהו?
מודה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה