אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• הלוואי - מידד טסה.mp3
    7.9 MB · צפיות: 170
נערך לאחרונה ב:

קבצים מצורפים

• Simcha LeinerRibonoOfficial Videoרבונושמחה ליינר.mp3
    6.2 MB · צפיות: 100
  • תחזור.mp3
    3.6 MB · צפיות: 142
  • Yoni Z - Hoshana [Official Music Video] הושענא - Z יוני.mp3
    7.7 MB · צפיות: 100
  • תוגת הלב-גד אלבז+אבי בן ישראל.mp3
    4 MB · צפיות: 106
  • חיים ישראל ומידד טסה - ריבונו של עולם _ Haim Israel - Ribono Shel Olam.mp4
    7.6 MB · צפיות: 136
  • 01 עשה לנו סימן.mp3
    5.1 MB · צפיות: 109

קבצים מצורפים

• בני פרידמן - מעלה אני.mp4
    50.6 MB · צפיות: 92
  • בני פרידמן - מעלה אני.mp3
    9.4 MB · צפיות: 95
נערך לאחרונה ב:
אני מחפשת מס' ניגונים ישנים אולי מישהוא יכולה לעזור לי:
ניגון באבוב על המילים: מקדש מלך עיר מלוכה"
ניגון רופשיץ על המילים כי הצעתי מיטתי

תודה רבה!!!

אני צריכה גם את השיר של דע לך שכל עשב ועשב - של אברהם פריד או שיש עוד מישהוא ששר את זה.
והגאט פון אברהם - של אברהם פריד

תודה ענקית מראש!!

קבצים מצורפים

• 10-גאט פון אברהם.mp3
    6.5 MB · צפיות: 100

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה