אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• 01-על נהרות בבל.mp3
    2.3 MB · צפיות: 135
  • 02 - על נהרות בבל.mp3
    4.4 MB · צפיות: 114
  • 04-על נהרות.mp3
    4.8 MB · צפיות: 114
  • 11-על נהרות בבל.mp3
    4 MB · צפיות: 106
  • 08 על נהרות בבל.mp3
    7.9 MB · צפיות: 113
שלום
מי יכול להעלות את האלבום "ידיד" של יעקב שואקי. שאוכל להוריד אותו למחשב.

יש שיר באידיש שמדבר על השיר באידיש.. משהו מרגש
יש למישהו מושג מה זה?
שמעתי את זה פעם..-

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי למייל (בחתימה) את האלבום המלא של יעקב שוואקי עד בלי די
אני מדגיש שאין בזה גזל כי קניתי בעבר את הדיסק!
שוואקי בעצמו אמר פעם בראיון (נדמה לי שזה היה הוא), שגם אם קנית פעם את הדיסק והוא כבר לא קיים אצלך, זה לא מתיר לך להעתיק אותו. כמו כל מוצר שהתבלה וצריך לקנות חדש. אהבתי את הדוגמה שהוא נתן: אם תקנה בגד בחנות בגדים והוא יתבלה ויתקלקל, אז עכשיו תוכל לחזור לחנות ולדרוש בגד חדש כי "פעם קניתי"?!

כמובן זה נושא מורכב וכל אחד יעשה כהבנתו/הוראת רבותיו.

שוואקי בעצמו אמר פעם בראיון (נדמה לי שזה היה הוא), שגם אם קנית פעם את הדיסק והוא כבר לא קיים אצלך, זה לא מתיר לך להעתיק אותו. כמו כל מוצר שהתבלה וצריך לקנות חדש. אהבתי את הדוגמה שהוא נתן: אם תקנה בגד בחנות בגדים והוא יתבלה ויתקלקל, אז עכשיו תוכל לחזור לחנות ולדרוש בגד חדש כי "פעם קניתי"?!

כמובן זה נושא מורכב וכל אחד יעשה כהבנתו/הוראת רבותיו.
צודק!
הגיוני לחלוטין!
קיבלתי את דבריך!
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה