אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• סיום הש''ס בירושלים המצגת ליבלע מסים את הש''ס.mp4
    31.1 MB · צפיות: 139
מחפש את השיר: מהרה ישמע בהרי יהודה וכו' נראה לי של מרדכי בן דוד, בקצב איטי, הפזמון הולך: קוווווול, קול ששון וקול שמחה, קווווווול! קול חתן וקול כלה, מוכר אבל מחפש אותו בשביל האקורדים.
תודה מראש.

מחפש את השיר: מהרה ישמע בהרי יהודה וכו' נראה לי של מרדכי בן דוד, בקצב איטי, הפזמון הולך: קוווווול, קול ששון וקול שמחה, קווווווול! קול חתן וקול כלה, מוכר אבל מחפש אותו בשביל האקורדים.
תודה מראש.
תעדכנו אם זה עזר

קבצים מצורפים

• 08-עוד ישמע.mp3
    3.5 MB · צפיות: 113
  • 10 - עוד ישמע.mp3
    3.3 MB · צפיות: 100
  • עוד ישמע-מ.ב.ד..mp3
    3.5 MB · צפיות: 97
תודה על המאמץ אבל זה לא ארבעתם..
אלה קיצביים, אני מדבר על איטי, מתאים גם בקצב וולס.
שוב תודה אני חדש כאן ולא ידעתי שעונים ככ מהר.
אם אתה יודע מי הזמר
או באיזה דיסק זה
או שיש לך את זה בקישור ואתה לא יכול להוריד
נשמח מאוד לעזור!

אם יש למישהו את האלבום ניסים של שלומי גרטנר ויכול לשלוח את זה להאימייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

ShloimeGertner_Nisim_1_p_400_400x.jpeg

למישהו יש את על הניסים
של מיאמי הישן, מאלבום light up the nights?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה