https://www.youtube.com/watch?v=p3WfwKAy4ZI https://www.youtube.com/watch?v=YB30syENOdoצריכה דחוף מנגינה איטית של השיר "כן בקודש חזיתיך"
אשמח מאד לכל עזרה בעניין.
מתי בערי וועבר הוציא שיר כזה??יש למישהו את השיר ריבונו של עולם של בערי וועבר מושר עי ילד שמעתי אותו ואני לא יודע מי זה
תודה
שלחתי לכם בפרטימחפש את הדיסק גוונים של גרין 2
בבקשה:
זה???יש שיר רננו צדיקים שהוא מאוד ישן ומיוחס לאחד מהאדמורי"ם של הדורות הקודמים
ויש עליו ביצוע ששמעתי לאחרונה של זמר בשם עקיבא [תורג'מן ?] עם ליווי יפה מאוד של קלרינט, אם מישהו יכול להעלות את השיר הזה לפה אני מאוד אשמח.
או זה???יש שיר רננו צדיקים שהוא מאוד ישן ומיוחס לאחד מהאדמורי"ם של הדורות הקודמים
ויש עליו ביצוע ששמעתי לאחרונה של זמר בשם עקיבא [תורג'מן ?] עם ליווי יפה מאוד של קלרינט, אם מישהו יכול להעלות את השיר הזה לפה אני מאוד אשמח.
בבקשהאני אשמח אם תצרף את זה כקובץ
כי אני לא יכול לשמוע את זה כך
בקובץ mp3 בבקשה
בבקשהבקובץ mp3 בבקשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים