אשכול לבקשת שירים ישנים

מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• Nekudah Tovah Preview.mp3
    5.1 MB · צפיות: 86
צריכים דחוף את המלאך הגואל באנגלית באותה מנגינה שבעברית,
וכן שיר אמא תגידי לי באנגלית של ארי גולדוואג, עם אפשר גם את המילים,
תזכו למצוות

נערך לאחרונה ב:
יש למישהו את התקליט הכל שרים זמירות שבת (פריד, שטרייכר, דב לוין, פיאמנטה), או לכל הפחות את השיר ידיד נפש מהתקליט הנ"ל.
תודה

קבצים מצורפים

• 17 לאמיר מאכן קידוש.mp3
    5.7 MB · צפיות: 131

קבצים מצורפים

• 08-ידיד נפש.mp3
    3.5 MB · צפיות: 149

קבצים מצורפים

• אברהם מרדכי שווארץ ושרולי ליפשיץ - קידוש.mp3
    11.8 MB · צפיות: 135
  • אברהם מרדכי שווארץ ושרולי ליפשיץ - קידוש.mp4
    12.8 MB · צפיות: 74
אני מחפשת שיר ישן די דחוף
אני לא יודעת מי שר אותו אבל הוא הולך כך:
אוי, אשרי מי שעמלו בתורה ועושה נחת רוח ליוצרו
X 2
במנגינה מרגשת
אולי מישהו יודע למה אני מתכוונת?
אודה לעוזרים :)

זקוקה לשיר "נודה לך" מתוך הדיסק "רוקדים" חלק א' של מנחם הרמן
האם יש למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה