- הוסף לסימניות
- #6,141
הקובץ קצת גדול. שלחתי קישור בפרטי.האם יש למישהו את השיר "אמר ליה בר הי הי"? של ישיבה בויס נדמה לי.
אשמח לקבלו..
הקובץ קצת גדול. שלחתי קישור בפרטי.האם יש למישהו את השיר "אמר ליה בר הי הי"? של ישיבה בויס נדמה לי.
אשמח לקבלו..
הקובץ גדול, שלחתי קישור בפרטי.אני מחפשת שיר בשם "ניצחת איתי הכול"
אותו שרים יחד בהופעה ישי ריבו, עמיר דדון ועמיר בניון
ממש אשמח..
הקובץ גדול, שלחתי קישור בפרטי.למישהו יש את השיר הורני של יענקי דסקל?
תשאל כאן:הקובץ גדול, שלחתי קישור בפרטי.
@תודה רבה! , הגבילו כאן לאחרונה את גודל הקבצים שאפשר להעלות? אני לא מצליח להעלות לכאן כמעט שום שיר..
מקווה שזה טובמחפש את "והיא שעמדה" מתוך "כולנו מסובין" של "לחיים".
תודה רבה מראש!
תודה רבה, לצערי זה לא השיר המבוקש.מקווה שזה טוב
אמורים......יש את השיר "תעיתי כשה אובד" למישהו?
ועוד שאלה, מה שמעלים פה זה רק משהו בלי זכויות??
תודה רבה!!!
איזה?יש את השיר "תעיתי כשה אובד" למישהו?
משהו? זה יכול לעזור לי מאד!אשמח לקל את השיר "לב אחד" של יידל ורדיגר.
(חפשתי כאן...לא מצאתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים