דרוש מידע אשכול להורים: יש לכם שאלות בחינוך הבית? כנסו

• הוסף לסימניות
הורים יקרים.

באשכול זה תוכלו להעלות ספקות והתלבטויות שיש לכם בנוגע לחינוך הבית.

נ.ב. ההתמקדות היא על חינוך שלנו כ'הורים', בנוגע לחינוך המורים ישנו אשכול ייעודי אחר.

בכדי שהאשכול תהיה לתועלת הכלל, אנא תמצתו את דעתכם בקצרה.
אם ניחנתם בכשרון כתיבה אל תנצלו אותו כאן..

• הוסף לסימניות
מדי פעם אני רואה שחסר כסף בקופת הצדקה (סכומים די יפים) , ואני שואל את הילדים מי לקח וכולם כמובן עונים בשלילה,
איך אני עולה על זה ? ומה עלי לעשות ?
אשמח מאוד ליעוץ בנושא

• הוסף לסימניות
מדי פעם אני רואה שחסר כסף בקופת הצדקה (סכומים די יפים) , ואני שואל את הילדים מי לקח וכולם כמובן עונים בשלילה,
איך אני עולה על זה ? ומה עלי לעשות ?
אשמח מאוד ליעוץ בנושא
על מה שכבר קרה - אני לא יודעת לומר, אולי שאלה לרב.
הייתי מתמקדת בכזה מקרה במניעה בעתיד. אולי להחביא את קופות הצדקה במקום שאינו נגיש לילדים. אולי לרוקן ולשמור במקום אחר.
לעניות דעתי, מלתפוס ילד 'על חם' בשקר או בגניבה - לא יוצאים דברים טובים... עדיף לדבר בעקיפין ובעיקר דוגמא אישית של התנהגות ישרה. אא"כ מדובר במקרה בעייתי ממש שאז יש לשקול טיפול מקצועי מתאים.

• הוסף לסימניות
הייתי מתמקדת בכזה מקרה במניעה בעתיד. אולי להחביא את קופות הצדקה במקום שאינו נגיש לילדים. אולי לרוקן ולשמור במקום אחר.
לעניות דעתי, מלתפוס ילד 'על חם' בשקר או בגניבה - לא יוצאים דברים טובים... עדיף לדבר בעקיפין ובעיקר דוגמא אישית של התנהגות ישרה. אא"כ מדובר במקרה בעייתי ממש שאז יש לשקול טיפול מקצועי מתאים.
קודם לברר האם זה ילדים אולי בערב פורים נתנו צדקה מהקופות או כל דבר אחר
לבד מלדון לכף זכות
להאשים ילד בדבר שהוא לא עשה (לכאורה) זה נזק אדיר לילד ולחינוכו

• הוסף לסימניות
לא צריך להחזיר את הכסף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה