עזרה אשכול להשאלת ספרים

• הוסף לסימניות
נראה לי שיהיה נחמד אשכול כזה, שכל אחת שרוצה ספר מסוים או יכולה להשאיל, תכתוב כאן (בצירוף עיר מגורים כמובן)
זה נהנה וזה לא חסר.

• הוסף לסימניות
מי תהיה החלוצה הראשונה??
מחכות לכן

• הוסף לסימניות
למי יש את הספר החדש של רחל פומרנץ להשאלה בביתר עילית?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחשוב מה עובר בראש של סופר/ת כשהוא/היא רואה אשכול כזה..
ספר חדש בחנויות עולה בין 60 ל-70. לאישה מבוגרת, שקוראת אותו פעם אחת, חבל להשקיע כזה סכום.
בדיוק כמו הספריות הציבוריות, שהם הקליינטים הכבדים.

• הוסף לסימניות
מחפשים לקבל בהשאלה / החלפה את הספר "אדמה פראית" (קינן) - תמורת "לחיות וחצי" (קפלר) או "הנורמלי האחרון" (הנ"ל), או אחד מספרי ברטלר. אנחנו בבית שמש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מקפיצה...
מחכות לכן!

• הוסף לסימניות
לי יש להשאיל בכיף, לא המילה האחרונה אבל אולי גם זה טוב:
יוזבד 2 חלקים
בינתיים כן - אורית הראל
לוחמי הצללים- יונה ספיר
התנקשות - יונה ספיר.
(אני בביתר עילית אבל המון בירושלים או בבית שמש)

• הוסף לסימניות
מחפשת לקבל בהשאלה את הספר אדמה פראית (קינן) או המשך יבוא (דבורי רנד) - תמורת לחיות וחצי (קפלר) או אחד מספרי ברטלר. אני בבני ברק. (סליחה על ההעתקה, זה התאים לי בול בשינויים קלים.)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מוכנה להשאיל את אדמה פראית/ סדרת ממלכה במבחן
תמורת אחד מהספרים של ליבי קליין (השני בסדרה- לא זוכרת את שמו, אבל כל אחד יהיה טוב)
בבני ברק

• הוסף לסימניות
מוכנה להשאיל את אדמה פראית/ סדרת ממלכה במבחן
תמורת אחד מהספרים של ליבי קליין (השני בסדרה- לא זוכרת את שמו, אבל כל אחד יהיה טוב)
בבני ברק
בואי נמשיך באישי

• הוסף לסימניות
יש לי את הרים סביב לה של רחל פומרנץ - החדש - להשאלה אחרי סוכות...
במודיעין עלית

• הוסף לסימניות
בירושלים הרים סביב לה תמורת ברטלר או ליבי קליין

• הוסף לסימניות
בבני ברק

רותי קפלר
לחיות וחצי- אחרי סוכות

ליבי קליין
לולא האמנתי

ברטלר -
אל תדמי בנפשך
גם שם
נפש תהום

תמר מור
אם לא שם
ימים ללא תכלת
מחר

ויש לי עוד המון
מעונינת לקרוא כל מה שלא מכירה אשמח להצע...

• הוסף לסימניות
אם כבר ספרים
יש לכן מושג אם ליבי קליין בדרך להוציא עוד ספר?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מקפיצה את האשכול הנכון...

• הוסף לסימניות
מעונינת בהרים סביב לה של רחל פומרנץ, אדמה פראית של מאיה קינן תמורת לחיות וחצי של רותי קפלר, אדום לבן של דבורי רנד.
בבני ברק

• הוסף לסימניות
מעוניינת לאישה מבוגרת את "הרים סביב לה" של רחל פומרנץ, בביתר עילית.
בבקשה לכתוב באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה