אשכול למשפחות מארחות ומתארחות

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ראיתי לנכון לסדר אשכול נפרד בצורה מסודרת.

והלוואי ונזכה ובזכות נדיבות לבם של עם ישראל, יגמר הכל בכי טוב ובגאולה שלמה אכי"ר.

• הוסף לסימניות
משפחה מאשדוד מחפשת חדר / מחסן
מס' טל 0573-191-191
(נא לא לפנות באישי)

• הוסף לסימניות
אני מביתר מוכנה לארח בשמחה משפחה מהדרום סליחה על ההגבלה אבל עדיף משפחה קטנה כי אין לי הרבה מקום(:

• הוסף לסימניות
אני מבני ברק מוכנה לארח משפחה מהדרום ומוכנה למצוא עוד משפחות שיכולות מב"ב לארח אתכם
רק תעדכנו מראש
גם לי אין הרבה מקום בבית (ילדים קטנים ב"ה) אבל יש המון מקום בלב
אז מי שרוצה ברוך הבא- נא לפנות באישי כמה שיותר מוקדם- כדי להתארגן

• הוסף לסימניות
אנחנו מירושלים נשמח מאוד לארח זוג (מקסימום עם ילד אחד או שתיים למי שמוכן להצטופף- יש לנו חדר קטן)
אפשר לפנות אלי באישי :)
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
פנתה אלי משפחה מראשון לציון שמוכנה לארח משפחה דרומית + ילד חריג
יש להן בנות סמינר (המתנדבות קבוע בפעילויות) שתשמחנה לעזור בטיפול בו
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדרה;894867:
פנתה אלי משפחה מראשון לציון שמוכנה לארח משפחה דרומית + ילד חריג
יש להן בנות סמינר (המתנדבות קבוע בפעילויות) שתשמחנה לעזור בטיפול בו
פרטים באישי

מראשון לציון?
אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק........:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה