השקעות אשכול לנוהגים בהשקעות ע"פ "גלאט הון"

מעניין אותי, לנאמני גלאט הון, שלהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה) מוגבלים בקרנות הישראליות עם ההעלאות האלה בדמי הניהול, וארוע מס במכירה ומעבר לניירות אחרים, האם זה עדיין שווה יותר מקופת גמל להשקעה.
עד איזה דמי ניהול זה עלול לעלות?

מעניין אותי, לנאמני גלאט הון, שלהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה) מוגבלים בקרנות הישראליות עם ההעלאות האלה בדמי הניהול, וארוע מס במכירה ומעבר לניירות אחרים, האם זה עדיין שווה יותר מקופת גמל להשקעה.
עד איזה דמי ניהול זה עלול לעלות?
שאלה טובה.

צודק.
החלפתי את זה בנייר מס' 1165810,
שמושפע משיקולי סביבה וכדו'.
אשמח לחוות דעתך האם אמור להיות הבדל.
כנראה התבלבלת שוב עם קרן S&P 500 של מור.

הכוונה שיש להסתפק,
או שזה טענה נכונה והמסקנה באמת להעדיף את הקופ"ג, (יתרון באפשרות הלוואה, בלי התעסקות בכלל), אלא אם כן רוצים ניירות שאין במסלולי הקופ"ג?

מה באמת גובה דמי הניהול שמגיעים בקרנות הישראליות?

@השקעות R הון כתבת כאן שלדעת גלאט הון היתר עיסקה לא מועיל באג"ח קונצרני ולכן זה אסור!
איך בקרן כספית של מגדל בכשרות גלאט הון יש אג"ח קונצרני?
לדעת גלאט הון מותר להשקיע בקרן כספית של מגדל רק אם מסתמכים על היתר עיסקא פרטי.
מנהל ההשקעות חותם בשם העמיתים
אבל הם מבקשים שגם העמיתים יחתמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה