אשכול לסרטונים כלכליים מכל הסוגים

אז אולי אפשר להעלות אותו שוב פעם, הקובץ שהועלה כבר נחסם [בנטפרי], כנראה שהיו לו יותר מידי הורדות.
כמובן רק אם לא קשה.
ניסיתי להעלות אותו כמה פעמים, וזה לא מצליח.

למה
טוב אז סרטון ראשון,
[אני לא מעלה לפי סדר מסוים]

התנהלות כלכלית יעילה, בשיתוף רו"ח אילן מתתיהו, ורימון חייט,

https://www.youtube.com/watch?v=oBjMDdHK9Ec

אין לי אפשרות להעלות לפה כקבצים להורדה,
מי שיוכל להעלות כקובץ להורדה, תבוא עליו הברכה.
למה אני לא רואה את הסרטונים ?

אולי יש מישהו שהוריד את כל הסרטונים בצורה מסודרת ומוכן לשלוח לי בג'מבומייל, או לשתף בדרייב.
(כל הכסף שאחסוך בעקבות הסרטונים יזקף לזכותו ויחשב לו לצדקה ... ;) )
jbbh123 שטרודל ג'ימייל ....
תודה רבה מאד מאד

יש את הסרטון הזה, (בתגובה השניה מראש העמוד, יש סרטון ש @מקצועי בלבד צירפה),
ואני מאוד רוצה לצפות בו, ואין אפשרות,

יש את הסרטון הזה, (בתגובה השניה מראש העמוד, יש סרטון ש @מקצועי בלבד צירפה),
ואני מאוד רוצה לצפות בו, ואין אפשרות,
יש אפשרות!
הרגע ראיתי

@שימיshim כנראה שיש לי בעיות סינון שמונעות את הגישה,
מישהו יכול להעלות לג'מבו או משהו? או קישור מקורי של הסרטון?
תודה.

מישהו יכול להעלות לג'מבו או משהו? או קישור מקורי של הסרטון?
יש למישהו אפשרות לשלוח לי את הסרטון במייל או להעלות אותו עם קישור פשוט הוא חסום לי בנטפרי.
אולי יש מישהו שהוריד את כל הסרטונים בצורה מסודרת ומוכן לשלוח לי בג'מבומייל, או לשתף בדרייב.
אתה יכול לשים קישור לסרטון, שאדע באיזה סרטון מדובר?

למה כל הסרטונים חסומים? (בנטפרי)

גם לי חסום :( יש לי אתרוג פלוס )

כל שורה כזו מודגשת אמורה להיות סרטון?
אני לא רואה, לא קובץ ולא קישור..
תודה מראש!
אכן היה מצורף סרטון לכל שורה כזאת, אבל באחד השדרוגים של האתר לצערי הכל נמחק.

נתקלתי עכשיו באשכול הזה אני מקפיץ אותו לטובת הציבור, וגם אשמח אם יוכלו להמשיך להעלות לכן עוד תכנים בנושא
ובבקשה להעלות כל סרטון גם בזיפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה