יש לזה מקור מוסמך? חייבים להיות זהירים! חשוב לי לדעתבבת-ים הורו על פתיחת מקלטים.
נשאר רק להתפלל ולקוות לטובלצערנו:
נשאר להאמין רק בהשם.
כיפת ברזל לא עומדת בעומס שילדי החמאס מאתגרים אותה.
ופשוט אין שום הגנה טבעית במטח של טילים.
רק: "אם ה' וגו'
עכשיו בחמ"למתי זה פורסם?
דיווחים פלסטינים: חיל הים תוקף בדקות האחרונות בעזה.נכון לעכשיו אין תקיפות של חי"א ברצועה
חמ"ל
מאומת.יש לזה מקור מוסמך? חייבים להיות זהירים! חשוב לי לדעת
בבקשה! אתם לא יודעים מי נמצא איפה ומה קורה.
רוצים לדעת מידע מאומת בלבד!
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=Xqld9wClw6Pנשאר רק להתפלל ולקוות לטוב
@שירה 123 תעלי לפה בבקשה עוד פעם את הקישור של התהילים אני לא מוצאת.
וכל הכבוד לך שמידי פעם את מזכירה לנו את התהילים בתוך כל הטירוף הזה!!!!
תודה!
דיווח: מצרים וקטר הצליחו להשיג הפסקת אש שתיכנס לתוקפה בחצות
אותי מעצבן משהו אחר,(בנוסף למה שכתבת)
אותנו הדרומים זה לא משמח!
הם עוד לא עשו מספיק .. עוד חודשים האשכול יקפוץ שוב עם אזעקות ומטחים באזור הדרום
מאומת סופית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים