- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתי מילר;778304:יש לי שאלה מעניינת, אולי היא כבר נשאלה, סליחה מראש.
אם הכרזות ללא קרדיטים אזי - כל יוצר יכול פשוט לצלצל ליצירה שלו?!
תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.
חשבתי על זה מראש
אז יורידו לכל אחד צילצול אחד, מלכתחילה...
נכתב ע"י חלומי;778308:נכון אבל נקרא לזה טיפשי או לא הוגן
כולם כאן מספיק גדולים ושולטים על עצמם...
נכתב ע"י ליבי;778318:הי, למה העלו את המודעה ההיא עם הצלליות ה...? חשבתי שהיה ברור שזה לא מתאים.
תוסיפי גם את כל האלה שלא שלחו או לא הספיקו לשלוח....נכתב ע"י לשם שינוי;778323:אם כל אחד זכאי לצלצל לעצמו אז יהיה לכל העבודות צלצול אחד בלבד![]()
אפשר להוסיף גם את הפורומים הסמוכים,נכתב ע"י טופי תות;778327:תוסיפי גם את כל האלה שלא שלחו או לא הספיקו לשלוח....
ברור! כל מי שיש לו זכות הצבעה בפרוג יכול לצלצל!נכתב ע"י חוה זילבר;778334:אפשר להוסיף גם את הפורומים הסמוכים,
לא???
נכתב ע"י אתי מילר;778340:לדעתי, הכרזה המנצחת כבר הועלתה.
ולא, זה ממש לא שלי...
נכתב ע"י אתי מילר;778340:לדעתי, הכרזה המנצחת כבר הועלתה.
ולא, זה ממש לא שלי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים