- הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;778377:ברוורררררר (מיועד לROT)
כי יש כאלו שמזוהה מה שלהם.
נכתב ע"י טופי תות;778377:ברוורררררר (מיועד לROT)
נכתב ע"י כל מיני;778385:כן נדון. רק אחרי שיסתיים ורק בכיוון חיובי.
זה יתרום הרבה לכולם.
נכתב ע"י חלומי;778391:זה יתרום אבל זה לא בחירה אישית ואמיתית של כל אחד כי מה לעשות אנחנו מושפעים
אולי אחרי שתיגמר ההצבעה
עד אז זה ממש ממש לא פייר ולא צודק!!!!!!!
תזהרי שלא תתקע לך האצבע...נכתב ע"י שקוף;778394:אפ'פעם לא ידעתי שאני כ"כ יתחבר לפעמון![]()
לפחות זה לא עולה כסף....נכתב ע"י שקוף;778394:אפ'פעם לא ידעתי שאני כ"כ יתחבר לפעמון![]()
נכתב ע"י RacheliM;778397:תזהרי שלא תתקע לך האצבע...
נכתב ע"י RacheliM;778397:תזהרי שלא תתקע לך האצבע...
נכתב ע"י שקוף;778400:כן יאלה נמאס לי.
לא יגמר היום?
יאלה בא נברח להם!!!![]()
מחר נפתח עוד'פם ונצביע
מה אתם אומרים?
נכתב ע"י RacheliM;778403:אני בעד!!
אבל רגע,עוד לא הייתה חסות בעמוד החדש....!
נכתב ע"י לשם שינוי;778404:כל פעם כמעט ונלחץ לי שם בטעות תודות. ה' ישמור מה יקרה אם פעם אשכח וילחץ לי???![]()
נכתב ע"י לשם שינוי;778404:כל פעם כמעט ונלחץ לי שם בטעות תודות. ה' ישמור מה יקרה אם פעם אשכח וילחץ לי???![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים