אשכול לפורקן מתחים...

מצב
הנושא נעול.
חברה למה אנשים מצלצלים
הסכמים זה הסכמים לא???

:mad::(:eek::confused:

נכתב ע"י חלומי;778469:
חברה למה אנשים מצלצלים
הסכמים זה הסכמים לא???

:mad::(:eek::confused:

לא כולם קוראים את האותיות הקטנות, והודעות ההמשך. ואולי לא הצליחו להתאפק מרוב התלהבות?

לילה (בוקר) טוב לכולם. רק אל תשכחו לעדכן מתי נסגרים הקלפיות.

בקשר למודעה 46 שהועלתה עכשיו(פחיות הצקלון)
לא דובר פה שלפרסם מודעות ,לא בהפחדות??אמהלהה
:confused::confused:

נכתב ע"י תמר;778497:
בקשר למודעה 46 שהועלתה עכשיו(פחיות הצקלון)
לא דובר פה שלפרסם מודעות ,לא בהפחדות??אמהלהה
:confused::confused:
לא מפחידים, אף אחד לא אמר שמי שישתמש באינטרנט יסתבך עם צקלון, רק השוו את סכנת האינטרנט לסכנת הצקלון, עם הציטוט הכ"כ אקטואלי גדול המחטיאו וכו'.

מקווה שלא הפרתי את הקבלה שקבלו כאן לא לדון בכרזות, כי הדיון כאן הוא על חוקיות הכרזה ולא על איכותה.

נכתב ע"י אלי אלימלך;778357:
אני בהלם מוחלט.

הייתי בטוח שיהיה כאן כמה כרזות דחקאיות וזהו.

אבל העבודות פשוט אחת אחת!

כבוד לכולם. וחבל שאני לא השתתפתי. :(

היה אסור לך לפי כללי האתיקה.:)

יש אנשים שכבר בחרו שלוש! זה אומר שהקולות שלהם נפסלו?
שימו לב למה שאתם עושים!

עד מתי אפשר להצביע עבור הכרזות שבחרתי?

אוי איזה שטות, לא קראתי את הכללים והצבעתי בחופשיות...
קבלו את התנצלותי הכנה ואל תתחשבו באצבעתי

חברה מומחים,

עזרו לבורים שבעם:
איך בוחרים בתחרות? "שלח תודה" וזהו?
זה הקלפי?

לא נלחץ לי על הפעמון....
מה זה אומר?

כמה כרזות יש? כי אני רואה רק שבע זה הכל?

נכתב ע"י זילבר;778599:
כמה כרזות יש? כי אני רואה רק שבע זה הכל?
באיזה אשכול את מחפשת? חפשי ב "זה מתחיל הרגע" נעוץ.
אם את לא רואה קובץ ויש רק x ושם הקובץ תלחצי על זה וזה יפתח לך.

לא לשכוח! - רק פעמיים אפשר לצלצל ואם יותר - הלך הקול...:mad::(:mad:

גם לכם יש איזה פס לבן שמכסה את הפעמונים לאורך כל האשכול של הכרזות? אני לא יכולה להגיע לפעמון. מה יהיה?? :(:eek::mad:

נכתב ע"י gila;778612:
גם לכם יש איזה פס לבן שמכסה את הפעמונים לאורך כל האשכול של הכרזות? אני לא יכולה להגיע לפעמון. מה יהיה?? :(:eek::mad:

אולי תחליפי דפדפן?

או שתלחצי על - /+ CTRL להקטנת והגדלת המסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה