אשכול ל''קליפים נוסטלגיים'' במוזיקה החרדית מלפני 15-20 שנה וכדו'

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• File Nov 06, 9 53 21 PM.mp4
    4.3 MB · צפיות: 156
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• frielech & shira.mp4
    22 MB · צפיות: 122
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• VID-20170202-WA001.mp4
    8.3 MB · צפיות: 153
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• MBD-December-1992-singing-Yossi-Greens-Daggah-Minayin_.mp4
    47.7 MB · צפיות: 186
  • הוסף לסימניות
-

קבצים מצורפים

• מרדכי בן דוד שר למשיח.mp4
    7.6 MB · צפיות: 174
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אם ה לא יבנה בית.mp4
    25.3 MB · צפיות: 191
  • הוסף לסימניות
לא שמתי לב, אני יעלה בל"נ אח"כ ישירות (כשאני יהיה על מחשב שאינו חסום)
תודה על הרצון הטוב אבל המשפט הזה הוא בעייתי מאוד!
ולכן אני מגלה דעתי שהתודה שנתתי היא על העלאת הקובץ ולא חלילה כהסכמה למה שנכתב בהודעה.

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון הטוב אבל המשפט הזה הוא בעייתי מאוד!
ולכן אני מגלה דעתי שהתודה שנתתי היא על העלאת הקובץ ולא חלילה כהסכמה למה שנכתב בהודעה.
אולי הכוונה שלו שהמחשב לא כל כך חסום
שאפשר לגשת גם לאתר הזה
אני לא חושד בו שהוא מדבר על מחשב פרוץ

• הוסף לסימניות
אולי הכוונה שלו שהמחשב לא כל כך חסום
שאפשר לגשת גם לאתר הזה
אני לא חושד בו שהוא מדבר על מחשב פרוץ
כולנו נשמח לשמוע שאכן כך הוא, ומן הראוי שיספר לנו ע"כ מצד והייתם נקיים מה' ומישראל.

• הוסף לסימניות
למה זה לא יורד לי ?
הוא מוריד לי תקיה מכווצת ומגלגל אותה שעות...........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה