אשכול מוצרים לפורים מאליאקספרס

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כתר לפורים
באיכות מצויינת, מחיר ברצפה (אני קניתי עוד יותר זול...) וגם פרקטי ונוח ללבישה, זה פשוט קשת רגילה שעליה יש את הכתר.
הרבה הרבה יותר יפה מהסטנדרט כאן בארץ. עדין ומיוחד.

• הוסף לסימניות
נשמח לקישורים לתחפושות מוצלחות שניסיתם במציאות תודה מראש למשתפות

• הוסף לסימניות
אשמח לקישורים לתחפושת דייל/ת
טייס וכדו.

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור לקשת של מיקימאוס ומינימאוס.
(רק הקשת עם האוזניים השחורות)
תודה:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שרה מאה-
גם אני תכננתי את הסט הזה לילדי,
אם את משיגה משהו מתאים- אשמח לשמוע.

חסום לי אליאקספרס ושות'.

תודה!

• הוסף לסימניות
אם מזמינים היום מחר,
יש סיכוי שזה מגיע עד פורים?

• הוסף לסימניות
אל תקחו סיכון! לא בטוח שזה יגיע לפורים... יותר נכון 99% שזה לא יגיע...

• הוסף לסימניות
גיסתי הזמינה חודשיים לפני פורים בשנה שעברה.
וזה הגיע אליה בערב בדיקת חמץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1481199:
כתר לפורים
באיכות מצויינת, מחיר ברצפה (אני קניתי עוד יותר זול...) וגם פרקטי ונוח ללבישה, זה פשוט קשת רגילה שעליה יש את הכתר.
הרבה הרבה יותר יפה מהסטנדרט כאן בארץ. עדין ומיוחד.

קניתי את הכתר הזה.
הדוור רצה שזה ייכנס בתוך תיבת הדואר וקיפל את המעטפה ל-2....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי;1513123:
קניתי את הכתר הזה.
הדוור רצה שזה ייכנס בתוך תיבת הדואר וקיפל את המעטפה ל-2....
אאוצ'

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה