דרוש מידע אשכול מטפלות החופש הגדול

• הוסף לסימניות
יצאה לי טוב, הכותרת
גם אם האשכול לא יהיה גדול כפי שהתכוונתי,
הרי החופש גדול, ועל כך אין חולק.
מה רציתי?
מטפלת.
וכמוני מן הסתם יש עוד משפחות עובדים שאין להן פתרון אבא זמין / אחות גדולה.
הגדולים, מגיל שלוש ומעלה, עוד יכולים למצוא פתרון בקייטנות שונות ושאר תעסוקות.
התינוקות, מה יהא עליהם?

בין אם את מטפלת ובין אם את מחפשת מטפלת, אשמח אם תעדכני פה בתוספת פרטים: שעות, ימים, עיר ואזור.

אולי יש כאן מחפשות שמעוניינות בסידור איכותי ורוצות להתאגד ומטפלות שמעוניינות לתת שירות?

אני מחפשת סידור ליום מלא עד 4, החל מר"ח אב. בני ברק. אזור העירייה עד מערב העיר. אם יהיה מדובר במספר מצומצם של תינוקות אשלם כ- 500 שח לשבוע.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד כאלו שלא מסודרים עם התינוקות בחופש?
מה הפתרונות שיש, למי שיש?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאוכל לשבוע שאחרי תשעה באב בלבד
בין 2 ל3 ילדים
אם רלוונטי או שיש עוד מעונינות אשמח לשמוע
(אני עובדת כמטפלת במשך השנה)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בירושלים לשבוע וחצי הראשונים, לתינוק אחד בן שנה ושלושה.

• הוסף לסימניות
במעונות בד"כ יש קיטנות מתאים ליותר גדולים

• הוסף לסימניות
מחפשת בירושלים, אזור סנהדריה / גוש 80
החל מתשעה באב
לתינוק בן 7 חודשים
9-1:30

• הוסף לסימניות
חברה שלי עושה קיטנה לתינוקות עד שנה וחצי, כולל אוכל. מ8-4
באזור קסם במודיעין עילית.
פרטים נוספים אוכל להביא באישי.

• הוסף לסימניות
מחפשת קיטנה לילדה בת 2 באזור גן ורשא בני ברק לתשעה הימים (אולי גם לבין הזמנים שבוע ראשון ואחרון
תחילת הקיטנה ב7.30 או הכי מאורח 7.45
ולא קיטנות שמתחילות ב9!!!!

• הוסף לסימניות
אני מתקשה להאמין לעובדה שטרם מצאתי סידור.
אנא
אם יש לכם מידע
אשמח מאוד מאוד להתעדכן בו.

גם בחורות שרוצות לשמרטף אצלי בבית הן אופציה.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה