מצב
הנושא נעול.
מכירה נעלי ניו-באלאנס יפות ועדינות
מה המידה האמריקאית (אני נועלת ברגיל 38 אבל יש מצב שזה שונה)
אם המידה מתאימה לי אני מעונינת ב100 ש"ח
סתם שתדעי שיש לי ניו באלאנס כבר כמה שנים ובהתחלה אכן כאב לי אבל בהמשך זה קיבל את צורת הרגל והפך לנוח
הנעל עדין נוחה ושלמה אבל לא כל כך יפה.

נערך לאחרונה ב:
מה המידה האמריקאית (אני נועלת ברגיל 38 אבל יש מצב שזה שונה)
אם המידה מתאימה לי אני מעונינת ב100 ש"ח
סתם שתדעי שיש לי ניו באלאנס כבר כמה שנים ובהתחלה אכן כאב לי אבל בהמשך זה קיבל את צורת הרגל והפך לנוח
הנעל עדין נוחה ושלמה אבל לא כל כך יפה.
מידה אמריקאית 8
כבר קניתי ניו בלאנס אחרות ב530... שמתאימות לי ספציפית לרגל. התאמה מושלמת בלודמיר ביתר - ממליצה!

מידה אמריקאית 8
כבר קניתי ניו בלאנס אחרות ב530... שמתאימות לי ספציפית לרגל. התאמה מושלמת בלודמיר ביתר - ממליצה!
תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?

מכנס מהמם בנות 18-24 נלבש פעם 1 בלבד!
25 שקל- מודיעין עילית

@פופושדו
גובה העקב 7 ס"מ (מדידה ידנית)
ובקשר למידה צריך לבדוק בשיין (וגם בעלי)
בכל נעל כמה סנטימטר זה
בנעל הזאת לא בדקתי ס"מ, אלא הסתמכתי על נעל אחרת שהזמנתי משיין
שהייתה במידה 39

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 41.1 · צפיות: 87
למכירה -
מיחם מים לשבת

מתאים לשים על פלטה- לא חשמלי!
40 כוסות
חדש באריזה!
60 ש''ח

קבצים מצורפים

• IMG_3973.JPG
    IMG_3973.JPG
    KB 253 · צפיות: 81
מוכרת טרמפיסט אוניברסלי במצב כמו חדש (היה בשימוש פעמים בודדות)
נקנה ב-650 מוכרת ב-400
באשדוד

מוכרת מכשיר אנהלציה חדש ממש (קיבלתי מתנה )
ללא המסכה
עלה 165 מוכרת ב-100
באשדוד

חולצה יפיפיה של ראלף לורן (מקורי כמובן)
מידה 8(מתאימה ליד בן 8)A.TOV237@ גמייל..
חולצה.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה