בת כמה הבת שלך אולי אני רוצהלמכירה! חדש חדש! הגיע היום מנקסט.
גדול על הבת שלי מידה 6-9 חודשים
נמצא בבית שמש
ליצירת קשר: yudit9996אין לכתוב כתובת מייל להחליף # ב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומביצפה בקובץ המצורף 1102438
תודה.נמכר עקב כפל במתנות
ביתר
כןתודה.
אין לי להגיע לשם. יש מצב להעביר לב"ב/ ירושלים - גאולה?
המייל לא תקין. צמצמתי רווחים והמרתי ל@כן
אם תוכלי ליצור איתי קשר ב
2333183d # gmail
המייל תקיןהמייל לא תקין. צמצמתי רווחים והמרתי ל@
ראית?המייל תקין
אולי לא כתבת com בסוף?
אני כותבת שוב:
2333183D # gmail . com
עניתי לך עכשיוראית?
שלחתי לך לפני חצי שעה
UPנעל חדשה מBSTEP
מידה 32
צבע שמנת
המידה לא מתאימה לביתי
והקרטון נהרס
נקנה ב90 מוכרת ב70
בני ברקצפה בקובץ המצורף 1102632
בכמה נמכר ואיפה?כמו כן אופני סמארט טרייק בצבע אפור מלאנז' הדגם הכי טוב שלה כולל סל מאחורה
נקנה ב-900 נמכר ב-650 בבני ברק. מצב חדש. כולל תיק אכסון, תיק מאחור, קונסולה להורים להניח פלאפון , חצי ישיבה למצב הרדמות ועוד... בהשואה מול הסמארט טרייק של דונה הוא יותר מומלץ.בכמה נמכר ואיפה?
אשמח למדוד מאיפה את בירושלים?למכירה! חדש חדש! הגיע היום מנקסט.
2 זוגות נעליים, כל זוג 100 ש"ח, (פחות מהאתר!)
נמצא ברמות, ירושלים.
ליצירת קשר: nerivka1אין לכתוב כתובת מייל להחליף # ב<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
*נעלי בנות מאלפות, צבע כחול ג'ינס, מידה 35.5, נמכרות עקב טעות במידה, הייתי צריכה לקנות 36 : (
צפה בקובץ המצורף 1101996קנה נעלי ספורט צ'אנקי של Forever Comfort® בגזרת סליפ-און מנקסט ישראל
קנו for Forever Comfort® Chunky Slip-On Trainers מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
*נעלי נערות - נשים מהממות! צבע ירוק מושלם, מידה 38, טיפונת גדול.
צפה בקובץ המצורף 1101998קנה נעלי ספורט קווילט ללא-שרוכים עם סוליה עבה של Forever Comfort® מנקסט ישראל
קנו for Forever Comfort® Chunky Quilted Slip-On Trainers מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
אני מרמות, הנעל הכחול - ג'ינס כבר לא רלוונטית.אשמח למדוד מאיפה את בירושלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים