מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכנסיים מעולות מפרימארק ב3 צבעים- אפור, ירוק חאקי, שחור. מתאים למידה 4-5. כל זוג ב20 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 404296

צפה בקובץ המצורף 404297

מכנסיים חורפיות מהממות מקידישיק- חדשות לגמרי. מתאים למידה 2-3 ולמידה 4-5. עלה במקור 120 ש"ח. אני קניתי בסוף עונה ב60 ש"ח. מוכרת ב40 ש"ח כל זוג.צפה בקובץ המצורף 404299

מכנסיים חומות יפות מאד. גזרה רחבה יחסית, מידה 6. מוכרת ב30 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 404305

מכנסיים קצרות חומות עם חוט במותן. מפרימארק. מידה 3-4 ומידה 5-6. כל זוג ב15 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 404307

ואחרון אחרון חביב, והכי מתוק שיש בעולם- סנדלי תינוקת משגעות מאנגליה חדשות לגמרי, מידה 17 מחיר- 25 ש"ח. (מתאים לגיל 6-9 חודשים) צפה בקובץ המצורף 404314
איפה בארץ?

• הוסף לסימניות
למרות שאני חורגת מהכללים
מעלה שוב
אולי צריך 'רענון' בכל דף מחדש
פורסם בתחילת האשכול:

* כדי למנוע הצפה הנכם מתבקשים לא להשאיר תגובות כלל על חפץ כלשהו. האשכול מיועד למידע ולמכירה בלבד, לשאלות על המוצר ניתן לפנות במייל או באישי.

• הוסף לסימניות
זו שמלה משנה שעברה שקניתי בסוף עונד כך שאין לי קישור,
אני חושבת שמתאים לשנה וחצי- שנתיים,
אפשר לבדוק לפי האורך שציינתי
(הבת שלי בת שנה, רזה, וזה גדול עליה)

• הוסף לסימניות
2 שמלות חדשות, מתוקות מתוקות
מידה 12-18
מוכרת בגלל שהמידה לא מתאימה

הורודה- 40 ש"ח (אורך 45 ס"מ)
האפורה-50 ש"ח (44 ס"מ)

יש לי אפשרות להעביר בבני ברק, בית שמש וירושלים.
מאיפה הם?
כמה עלה במקור?

• הוסף לסימניות
האפורה מגולף 100 ש"ח במקור
הורודה מקסטרו, 100 ש"ח במקור
קניתי בסוף עונה,
אז אני מוכרת במחירים האלו.

• הוסף לסימניות
למרות שזה לא לפי הכללים- קופצת לרגע על הצד השני של האשכול
אני מחפשת חולצה כזו
לצורך השלמת סט שיש לי משנה שעברה
לא אכפת לי לקנות אפילו יד שניה ( משומש במצב טוב...- גם הסט שלי נחרש כל החורף שעבר...)
מידות 6-9 9-12
תודה רבה

576-915s2.jpg

• הוסף לסימניות
למרות שאני חורגת מהכללים
מעלה שוב
אולי צריך 'רענון' בכל דף מחדש
פורסם בתחילת האשכול:

* כדי למנוע הצפה הנכם מתבקשים לא להשאיר תגובות כלל על חפץ כלשהו. האשכול מיועד למידע ולמכירה בלבד, לשאלות על המוצר ניתן לפנות במייל או באישי.
מה קורה כאן???
מה, גם אחרי הבחירות ממשיכים לדבר לקירות?;)

• הוסף לסימניות
מוכרת את הסריג הזה מנקסט במידה 36 (מתאים ל 38-40) מירושלים
כבר הזמנתי מידה פחות
מחיר באתר 120 מוכרת ב 110
https://www.next.co.il/he/g8022s3#574956
capture_20181105103332.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
"2 חצאיות תלבושת כחולות מידה 11 של נקסט
חדשות
נמכר עקב טעות במידה
לפנות בפרטי
במודיעין עילית
גמישה קצת במחיר
https://www.next.co.il/he/g67484s20#591694"

יש מצב שאת כותבת אורך של חצאית?
תודה

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה