מצב
הנושא נעול.

קבצים מצורפים

• נעל.jpg
    נעל.jpg
    KB 310.7 · צפיות: 263
אני מעוניינת למכור נעלים:
נעלי שבת מהההממותת, קטיפה חלק, עקב מרובע. ושפיץ מקדימה.
אם אתם מכירים מישהי עם רגל קטנה שרוצה נעלים של מבוגרות... כמוני- לקח לי הרבה זמן למצוא אותם. המידה היא 34.. לבשתי פעם אחת! בשביל חתונה.
נקנה ב-350, נמכר ב150. נעליים מאד איכותיות מגלית, של חברת SHEFFER'S
אם משהו מעונין אוכל לצרף תמונה

מוכרת סרפן של ארמנה. מידה 42 עלה לי 590. מוכרת ב500. לא נלבש כלל! (סליחה על איכות התמונה. המצלמה שלי עושה לי בעיות) אני בביתר

קבצים מצורפים

• IMG_0476.JPG
    IMG_0476.JPG
    1.7 MB · צפיות: 404
3 חצאיות זהות מ - KIWI
מידות 4,10,12
יפות הרבה יותר ממה שרואים בתמונה :(
נלבשו פעם אחת והוחלט שהן קצרות מדי.
המחיר המקורי 150, נקנו ב-60.
נמכרות ב-30 כל אחת.
בירושלים

upload_2018-11-11_12-16-6-png.406138

אשמח למסור חינם, אין לי לב לזרוק, נלבש פעם אחת בדיוק.

אסתר. מאיפה השמלה ?

למכירה תיק קיפלינג מקורי, נקנה באמזון.
גדול!!! יכול להתאים לתיק עגלה.
מידות:
גובה 22 ס"מ
אורך 31 ס"מ
רוחב 45 ס"מ
נפח 21 ליטר

במחיר: 350 ש"ח.
ניתן ליצור קשר באישי.

קבצים מצורפים

• תיק 1.JPG
    תיק 1.JPG
    KB 53 · צפיות: 280
  • תיק 2.JPG
    תיק 2.JPG
    KB 48.1 · צפיות: 273
  • תיק 3.JPG
    תיק 3.JPG
    KB 80.8 · צפיות: 266

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה