- הוסף לסימניות
מלאנג'אסתר. מאיפה השמלה ?
מלאנג'אסתר. מאיפה השמלה ?
קידישיק- מלאנז'אסתר. מאיפה השמלה ?
האם זה שחור? והאם זה מעור?למכירה נעל לנשים, נקנתה בנקסט שנה שעברה ולא נלבשה כלל.
מידה 41 (קטן)
בבני ברק, 150 ש"ח
לא, צבע בורדו כהה, נראה לי מעור-מריח כך...האם זה שחור? והאם זה מעור?
מוכרת את השמלה ב110 ש"חשמלה בצבע סגול חציל מידה 6- מתאים לילדה בת 3-4, לא נלבשה כלל.
מוכרת עקב טעות במידה.
נקנתה ב180 ש"ח.
צפה בקובץ המצורף 411174
מוכרת את הסריג הזה מידה 8
הוא מהמם ממש, אבל הגיע ענק!!
ב-99 ש"ח, ירושלים
מי שרוצה שתקדים ליצור קשר כי אני עומדת להחזיר לנקסט
https://www.next.co.il/he/g7494s10#543519
צפה בקובץ המצורף 412893
הקפצה.אני מתכבדת להתחיל:
אני מוכרת סוודר מהמם בצבע כחול מנקסט.
וזאת בעקבות המידה שגדולה עלי.
צבע: כחול.
מידה: 6 (ע"פ המידות של NEXT).
מחיר: 80 ש"ח.(גמיש)
מצורף תמונה לרווחתכם.
מי שמעוניין שישלח לי הודעה בפרטי. תודה!
![]()
![]()
טעות במחיר, מוכרת ב 110 ש"חנעלי נשים בצבע אוכרה (חרדל) מנקסט יש עליהן סוג של ברק או לק שקוף.
מידה 38 (אני מידה 38 בישראל והן גדולות עלי)
מוכרת ב118 ש"ח
בירושלים, יכולה להעביר למלא מקומות בארץ.
צפה בקובץ המצורף 409499
צפה בקובץ המצורף 409498
צפה בקובץ המצורף 409496
הנעל נמכרהלמכירה נעל לנשים, נקנתה בנקסט שנה שעברה ולא נלבשה כלל.
מידה 41 (קטן)
בבני ברק, 150 ש"ח
לאיזה גיל ילד? ? בארץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים