מצב
הנושא נעול.
נעליים במידה 4 - 20.5
מידה קצת קטנה.
נעליים נקסט.jpg
85 ש"ח
בביתר עילית

551452.jpg

מפרסמת בשביל חברה
הזמינה מנקסט לבן שלה חדש כי איבד את המעיל בחידר ועד שזה הגיע המעיל הישן נמצא
מידה 2-3 גדול
60 ש"ח
בירושלים

למכירה תיק קיפלינג מקורי חדש לא היה בשימוש כלל
ב250 ש"ח בלבד
ניתן לשליחה לרוב חלקי הארץ
IMG_0002.jpg

למכירה מחזיק מוצץ יפהיפה שהזמנתי לדודתי לרגל הולדת בתה מיכל, אממה עד שהגיע המזיק לארץ הקטנה סירבה לקבל מוצץ.:mad:
HTB15sp4c.D.BuNjt_ioq6AKEFXaL.jpg

זה המחזיק רק עם השם מיכל במקום בייבי.
למכירה ב-17 שקל במודיעין עילית. יכולה להעביר לירושלים-מרכז העיר.

זה גדול על הבן שלי:(
מגפיים מדהימות עכשיו הגיעו!
(ירושלים)
171094.jpg

עעקב טעות במידה אני מנסה למכור את המעיל פה,
אני bמצאת בבני ברק,
מעיל מחמם מאוד, מידה 42, שחור יפה,

לפרטים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

.jpg2.JPG jpg1.jpg קישור למעיל
https://www.next.co.il/he/g59152s3#314269
ניתן לכבס במכונת כביסה.
Shell 100% פוליאסטר. בטנה 100% פוליאסטר. ריפוד 100% פוליאסטר.
hvywe.gif

עבה מתאים למזג אוויר קר מאוד.

למכירה סריג מהמם מגולברי נקנה לפני כחודש ב209 שח (היה 30% מ300 לפני שבוע הייתי שם ועדיין על הסריג הזה יש רק 30% ) יכולה לצרף קבלה
הסריג מידה 2 אבל זה מידה קצת גדולה וזה גדול עלי בגלל שעבר חודש הם לא מסכימים לי להחזיר או להחליף (אין מידה פחות) מוכרת ב140 שח

קבצים מצורפים

• גולברי.png
    גולברי.png
    KB 311.2 · צפיות: 71
למכירה מעיל שחור
מותג- calvin klein (קלווין קליין)
מצב- חדש , לא נעשה שימוש כלל! (טיקט תלוי מבחוץ)
מידה -6
מחיר מקורי 325$ מוכרת ב-150$
נמכר עקב אי התאמה
נקנה בארה"ב
מיקום- ירושלים
0504189783
מעיל.JPG
מעיל2.JPG

למכירה:
הנעליים נקנו באמזון והן
במידה 10-אך מתאימות למי שבערך מידה 9
ב85 שח בלבד!
באזור ירושלים...
פרטים נוספים באישי
2020-02-15.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה