מצב
הנושא נעול.
כן, אורך הסוליה 18 ס"מ

זה מהקולקציה החורפית
אולי לא מחמם מאוד אבל יותר מסתם דק ארוך,
כמו רוב הבגדים החורפיים שנמכרים בחנויות,
מתאים בדיוק לחורף הישראלי שלא קר במיוחד,
(בפרט שילדים ממילא לא צריכים בגדים מאוד מחממים כי אז מידי חם להם, הרי ילדים במוסדות לימוד יש להם חימום כשקר ובכלל הם כל הזמן פעילים, וכשיוצאים החוצה לובשים מעיל/סוודר)

נמכר כבר?
מאיפה את?

אני מחפשת מגפיים מידה 30 ו32 לבנות
יש למישהי אולי?
עדיין רלוונטי
אזור ירושלים, זה חצי מגף, מידה 32 הגיעה לי קטנה,
זה יתאים לך למידה 30
image (3) (1).png

באזור יואל , אני יכולה לשלוח לך לביתר עלית אם יעזור לך

למכירה
סט דו-מיני לשלושה ילדים (מתאים גם לבן וגן לבת)
חדש לגמרי
נקנה בסוף עונה של קידישיק ולצערי המידות לא מתאימות
יש לי את הסט הזה במידות
6-12
18-24
ובמידה 4 (במידה הזאת זה הגיע רק חולצה בלי מכנס, יכול להתאים גם לילדה)
מוכרת את הסטים - ב-55 ש"ח כל אחד ואת החולצה ב- 40 ש"ח.
מי שלוקחת את שלושתם - 120 ש"ח.
אני בבני ברק.
צפה בקובץ המצורף 753638
רלוונטי עדיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה