מצב
הנושא נעול.
מעדיפה לא לפרט ע"ג הפורום,
אך יש לי אפשרות לשלוח לזכרון.

למכירה 2 מעילים מידה 12 חודשים אבל לדעתי מתאים לגיל 2-3
כל מעיל ב-80 ש"ח
חדש ללא שימוש כלל!
05331500326
IMG_6053.JPG
IMG_6053.JPG
IMG_6054.JPG

למכירה עליונית פסים לבן ושחור עם קצת צהוב בשרוול (שרוול קצר) הזמנתי מעליאקספרס /זיפי , המידה 2xx אבל זה קטן מאוד יחסית למידה, לדעתי זה M או L, הבד זה טריקו אבל נראה משהו איכותי, חדש לגמרי,
אני לא מצליחה להעלות תמונה,
מי שמעוניינת בית שמש/ ירושלים,
איך את רוצה שיקנו בלי לראות מה? או לפחות מחיר? קיץ? חורף?

חצי מגף נח ומחמם (עם פרווה בפנים)
למידה 30, אזור ירושלים, ביתר עלית ,ב"ב.

קבצים מצורפים

• image (3) (1).png
    image (3) (1).png
    KB 569.1 · צפיות: 95
למכירה בושם coco shanel חדש באריזה, 100 מ"ל
נקנה בטעות (כפילות), לא טסטר- לא נפתח!!
ב430 ש"ח (למי שמבינה- זה מחיר הפסד ממש. פשוט חבל לי ששוכב בארון חסר שימוש)
איפה קנית את זה?

נערך לאחרונה ב:
1605563769107.png

למכירה שמלה חמודה מנקסט גדולה על הבת שלי מידה 6 .
מוכרת ב60 ש"ח בבני ברק.

למכירה 3 שעוני מותג (יבואן מקביל- לא מקורי!)
חיקוי איכותי בלע"ז...
טומי, גאס, ומייקל קורס
כל אחד 200 ש"ח
אין אחריות אבל אני אישית מאוד נהנית מהשעונים שהזמנתי אצלם
כמובן הכל חדש
עריכה: השעונים בביתר
ESTI324922210אין לכתוב כתובת מייל

קבצים מצורפים

• IMG_4004[1].JPG
    IMG_4004[1].JPG
    2.2 MB · צפיות: 121
  • IMG_3999.JPG
    IMG_3999.JPG
    1.3 MB · צפיות: 106
  • IMG_4000.JPG
    5.5 MB · צפיות: 58
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה