מצב
הנושא נעול.
חולצת מיקימאוס, פוטר חורפית מחממת מידה 3-6 חודשים. (יש 2 חולצות). מחיר כ"א 30 ש"ח

פוטר ורוד חזק - פוקס 30 שח.JPG
מאיפה?

למכירה מעיל מהמם מ SHEIN. הזמנתי מידה SMALL והגיע ממש גדול. מתאים בערך למידה 40-42. מעיל מושלם ומחמם.
לא נלבש בכלל.
נקנה ב139 נמכר ב 100

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קניתי מכנס בי"ס אפור שאין לי צורך בו
גיזרה צרה מידה 6
1606138593931.png

מחיר כמו באתר

מטרמה ספיישל מהדרין עדין יותר מהרגיל נמכר ביש ב70 ש''ח.
יש לי כמה קופסאות סגורות נמכרות ב50 ש''ח בלבד לקופסא
בבני ברק
rhoff60 גימייל קום
0527629584

למכירה בושם coco shanel חדש באריזה, 100 מ"ל
נקנה בטעות (כפילות), לא טסטר- לא נפתח!!
ב430 ש"ח (למי שמבינה- זה מחיר הפסד ממש. פשוט חבל לי ששוכב בארון חסר שימוש)
מקפיצה
@msl @קוראים לי #C , עדיין מעוניינות?
יש לי אפשרות להעביר השבוע מאזור מגורי לבית שמש/ ב"ב והסביבה

בנד לפאה
ב150 ש"ח כל אחד
מצב מצוין
נקנה ב450
של ארינל
0548430577
בבני ברק
IMG_20201124_081231.jpg
IMG_20201124_081115.jpg
IMG_20201124_081150.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה