מצב
הנושא נעול.
למסירה בחינם מייקאפ של חברת דרמקול מספר 210,
היה בשימוש פעמים בודדות
נמסר מחוסר התאמה
(עלה 20 שקל אז מוסרת בכיף)

@עשר 10 שלחתי לך לירושלים ולא הגבת לי...

רלוונטי עבורך, או שלהעביר הלאה?

נערך לאחרונה ב:
אויש צדיקה ....
מרוב טירוף,
לא הספקתי להעביר את זה למישהי.

מסתבר שמחר תהיה לי אפשרות.
בואי נעבור למייל /לטלפון.
מה את מעדיפה?

• תודה
Reactions: sth
חצאית חדשה מ CRAZY LINE, שחורה מידה 42\40, נקנתה ב30%-מחיר מקורי 289.90
מוכרת ב100, נמכרת עקב מידה לא מתאימה,

קבצים מצורפים

• IMG_7227.JPG
    IMG_7227.JPG
    3.4 MB · צפיות: 58
קניתי בשיין שמלה מתוקה לבת שלי והיא קטנה, מתאימה לבת 4 רזה או בת 3 מלאה, חדשה עם השקית !!
מוכרת ב - 49 ש' !!

זמינה בבני ברק-ירושלים !!!!

חגור קולורבלוק קז'ואל שמלה לפעוט

Ontdek meer over חגור קולורבלוק קז'ואל שמלה לפעוט en onze allernieuwste שמלות לפעוטות op SHEIN! Shop vandaag nog op SHEIN!
il.shein.com

il.shein.com
1606147562685.png

למכירה
מכנס לילד. צבע אפור כהה.בד עבה/ג'ינס.
גזרה צרה.
מידה 7-8
מפריימארק.
20 שח.
בני ברק.

לא נותן לי להעלות תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה