מצב
הנושא נעול.
זה לא מצחיק לפיאה שהיתה בשימוש מלא והיא מתולתלת ומדורגת:(
כנראה שהמון זמןלא קנית פאה ואת לא מכירה את השוק.....(.הפיאה הייתה בשמוש חודשיים בלבד )
בהצלחה.

למסירה חינם שמלת כלה (סרפן) מאלי אקספרס
הזמנתי שנה שעברה והגיעה אחרי פורים כך שלא נלבשה כלל
מתאימה לגיל 4-5 בערך
היא לא משהו, אני תכננתי לשפץ קצת
בבני ברק
אפשר להשאיר הודעה באישי

למכירה- נעל קלרקס נוחה במיוחד, וגם יפה.
נקנתה בארהב, ונמכרת בשל מידה לא נכונה.
רכשתי נעל נוספת במידה מתאימה, היא בשימוש יומיומי, ממש נוחה!! ליום עבודה שלם ללא כאב ברגליים, ועם זאת נראית לבושה מספיק.
צבע-שחור
מידה-38
מחיר- 100 שח.
ירושלים
מקפיצה

מתאימה לגיל 4-5 בערך
בבני ברק
אפשר להשאיר הודעה באישי
אני רוצה
איך יוצרים איתך קשר?

מתאימה לגיל 4-5 בערך
בבני ברק
אפשר להשאיר הודעה באישי
אפשר תמונה?

שעון חיקוי מותג מאליאקספרס. 50 ש"ח
באריזה!!
הגיע היום.
נמכר עקב אי התאמה.

במודיעין עילית.
שעון.jpg
s0556788562 גימייל...

קבצים מצורפים

• שעון.jpg
    שעון.jpg
    KB 44 · צפיות: 38
מתאימה לגיל 4-5 בערך
בבני ברק
אפשר להשאיר הודעה באישי
יש לך תמונה / קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה