מצב
הנושא נעול.
למכירה
הזמנתי בטעות מידה 3....
ממש מוצלח! ב40 ש"ח
2021-02-08.png

1612855975183.png
1612855975183.png

מגפונים מאליאקספרס

מידה 42

מוכרת ב90

יש 2 זוגות

יכול להיות שאני מעוניינת (זה לגברים אני מבינה??)
אפשר לינק/תמונה גדולה יותר?
זה בעקרון נמצא בקטגוריה של גברים

אבל בכיף לנשים-אני לקחתי לנשים

2 מכנסיים מהממות מידה 18-24 של פוקס
חצי מחיר: 20 ש"ח לכל אחד
1612864791728.png

2 מכנסיים ורודות של פוקס
מידה 18-24, ומידה 2.
חצי מחיר: 15 ש"ח לכל אחד.
sky31551...
1598298422446.png

מכנסיים של פוקס מידה 6-12 ומידה 2
קניתי בהתלהבות ולא זכרתי שיש לי בדיוק במידות אלו מכנסים אפורים::rolleyes:
15 ש"ח ליחידה
IMG_6276.JPG

עונה לכולן:
@Liner
זה כחול בהיר, לא בד גינס.
@שכירה
תמונה של המכנסיים הורודות מצורפת באותה הודעה.
@ב.פ
אני ממודיעין עילית, יכולה להעביר לערים אחרות.

במודיעין עילית.
קניתי בgeorge ב89 שח
מידה 43 - חדש
לא מתאים למדרסים - לכן אני מוכרת
1612902574953.png

Wide Fit Black Textured Chisel Toe Oxford Shoes
Colour:Black
Size:UK 9
Quantity:1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה