מצב
הנושא נעול.
לאן את צריכה? לב"ב/ אלעד/ ירושלים אני יכולה כנראה להעביר מחר
תכתבי לי למייל?
nechamibr @ tzlev.com
שלחתי לך מייל כבר לפני יומיים, ולא קיבלתי תגובה...

תיק חדש!!! למחשב נייד בינוני.
צבע שחור, נוח ואיכותי במיוחד, מרופד וקל.

קבצים מצורפים

• IMG_4175.JPG
    IMG_4175.JPG
    2.4 MB · צפיות: 39
שלחתי לך מייל כבר לפני יומיים, ולא קיבלתי תגובה...
@חפציבה עניתי לך על המיילים! איזה מוזר, לא ראית?
באמת התפלאתי שאת לא מגיבה...
כתבתי שאני יכולה להעביר לך!
הכי טוב אם תוכלי ליצור איתי קשר ב 0527687695

למכירה מצלמה מקצועית 1300D + עדשה 1.8
1700 ש"ח
s0556788562 גימייל

2021-03-23.jpg

נעליים חדשות מהממות!!
לא לבשו אותם בכלל!
(רק למדידה)
הוזמנו משיין
מידה 40
מוכרת ב 50 ש"ח
לפרטים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
פ"ת

@חפציבה עניתי לך על המיילים! איזה מוזר, לא ראית?
באמת התפלאתי שאת לא מגיבה...
כתבתי שאני יכולה להעביר לך!
הכי טוב אם תוכלי ליצור איתי קשר ב 0527687695
כנראה המייל היה מלא :(
אתקשר אליך מחר.. אם עוד לא מאוחר מדי בשביל להעביר

מראה מנקסט
200 ש"ח
ירושלים
raz0573#
269839.jpg

זהו, שמבריגים
זה מגיע בלי ברגים
איזור בר אילן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה