מצב
הנושא נעול.
למכירה בבני ברק אוזניות בלוטוס חדשות דגם FREE 2 מעולות!
נמכרות עקב קבלת אוזניות חדשות.
180 ש"ח.
TEHILALI3020 שטרודל...
1.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

נערך לאחרונה ב:
אני מהצפון (רכסים)
אם את רוצה אני מגיעה ביום ראשון הקרוב לבני ברק (אולמי כתר הרימון)
אני יכולה להביא לך לשם

למכירה כמה נעליים מהממות מעלי אקספרס שהזמנתי בטעות מידות לא נכונות:

צפה בקובץ המצורף 894614
נעלי שבת מהממות לבנים, מידה 30

צפה בקובץ המצורף 894616

2 זוגות נעליים לבנות, מידות:
זוג אחד 22,
זוג שני בערך 26-27
אם יהיה ביקוש אני יכולה למדוד בסנטימטרים

את הנעליים הלבנות קניתי ב -35 ש"ח, מוכרת ב -25 ש"ח בלבד!
את החומות קניתי ב- 45 מוכרת ב 35 ש"ח בלבד!
כמובן הכל חדש ולא בשימוש בכלל.
אני רוצה את הלבנות
מאיפה את?

3 חולצות חמודות עם אננסים מעלי אקספרס,
במידות 2,4,6.
הזמנתי סט ל-3 הילדים ורק כשזה הגיע קלטתי שבת ה-4 שלי כבר לא יכולה ללבוש שרוול קצר :(
מוכרת את שלושתם ב 35 ש"ח!
הזדמנות לסט מתוק כמעט בחינם
רלוונטי?

קוקה קולה
איזה נעליים יפות אבל אני צריכה במידה אחרת.
אולי תוכלי לשתף קישור לאלי אקפרס?
תודה

למכירה חליפת נשים מהממת
שחורה ממנגו
חדשה לגמרי
נקנתה ב300 מוכרת ב270
נמכרת עקב מידה לא מתאימה
חליפה.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה