מצב
הנושא נעול.
שס.JPG

למכירה במצב חדדששש
וכן למכירה רגעים של קסם במצב חדשש

למכירה נעל משיין מהממת חדשה לגמרי
מידה 35 (קצת גדול אולי כמו 36 ולכן לא טוב לי)

מקפיצה

רמקולים 2.1 EVO9 BTMI מבית SONICGEAR בעוצמה 54W RMS עם Bluetooth מובנה ו-2 כניסות מיקרופונים

• מערכת הרמקולים EVO9 BTMI מורכבת מיחידת סאב-וופר ושני רמקולים לוויניים.
  • עוצמת שמע חזקה של 54W RMS
  • כולל חיבור AUX-IN, USB, SD CARD, BLUETOOTH
  • כולל רדיו FM מובנה.
  • ביצועי אודיו בס גבוהים במיוחד .
  • שלט רחוק.
  • תמיכה במקרופונים לקריוקי.
נמכר ב-300 ש"ח בלבד! 696175אין לכתוב כתובת מייל

קבצים מצורפים

• 39466054c.jpg
    39466054c.jpg
    KB 14.4 · צפיות: 35
קו ארצי למכירת מוצרי יד שניה ומסירת מוצרים בחינם חייגו כעת:
036780755

אין לי כוח לארגן שליחויות...אולי את במקרה תהיי בקרוב בבית שמש? או משהי שאת מכירה?
אם את רוצה אני מבית שמש ומגיעה לירושלים לעיתים קרובות (גם השבוע)
תגידי לי אזורים ואני יגיד לך אם מתאים לי.

למכירה סט בושם+קרם גוף של ורסצ'ה בצבע סגול כהה: (חדש לגמרי, ללא עטיפת הנילון החיצונית)
מחיר מכירה 220 - מוכנה למכור ב 180.
ניתן להעביר לבני ברק\ירושלים\אשדוד\ויתכן בית שמש וביתר.
1623079392921.png

נערך לאחרונה ב:
למכירה שמלה מכופתרת של CB - פסים בצהוב ובלבן עם קשירה במותן, מידה M-L.
חדשה עם תוית.
נרכשה בהנחה ל לג בעומר ב- 180, מוכרת ב 140.

נראה לי שמתאים לי
איך אוכל לראות תמונה של זה?
למכירה שמלה מכופתרת של CB - פסים בצהוב ובלבן עם קשירה במותן, מידה M-L.
חדשה עם תוית.
נרכשה בהנחה ל לג בעומר ב- 180, מוכרת ב 140.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה