מצב
הנושא נעול.
למכירה סילונית מקורית חדשה לגמרי מהקופסא
לא נעשה שימוש כלל נמכרת ב 150ש''ח (מחיר מקורי 250).
המוצר נראה בדיוק כך. s.jpg
s.jpg

למכירה סוודר כחול- מתאים מאוד לסמינר, בד דק ונעים.
קנינו מידה M ומתאים למי שלובשת L
בירושלים, אפשרי אולי להעביר לבני ברק.
52 ש"ח.
לפרטים grafi934 בג'ימייל

1629724908366.png

למכירה חליפת ילדים בצבע ירוק מנטה מידה 7 (נקנה ע"מ להקטין אך לא ניתן להקטין חליפות)
אשמח אם יש משהי שיש לה חלפה ירוק מנטה במידה 4/5 למכירה

אני מוכרת תיק למחשב של kipling עקב אי התאמה של הגודל
התיק נקנה ב300 שח ואני מוכרת אותו ב230 גמיש
נעשה בו שימוש פעם אחת (עדיין עם תוית)
1629804654591.png

תיק מהמם לסמינר/ לעבודה. גדול ומרווח.
נקנה ב SHEIN והגיע גדול יותר ממה שהבת תכננה...
נקנה ב 69 מוכרת ב 50.

קבצים מצורפים

• תיק.JPG
    תיק.JPG
    KB 43.4 · צפיות: 76
אני מוכרת תיק למחשב של kipling עקב אי התאמה של הגודל
התיק נקנה ב300 שח ואני מוכרת אותו ב230 גמיש
נעשה בו שימוש פעם אחת (עדיין עם תוית)
צפה בקובץ המצורף 955705

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה