מצב
הנושא נעול.
יש לי את הנעל קטיפה הזאת במידה 22 למכירה
במחיר קצת נמוך יותר מבחנות
בבית שמש

@פרלה וידיסלבסקי אני מקווה שזה בסדר, שחתכתי מהתמונה שהעלית, אם לא אני אחפש תמונה אחרת
1632121669634.png

מחיר מקום ותמונה?

אשדוד/ ירושלים
מחיר- אני שילמתי 42 במקום 60,
מכנס אחד בצבע נייבי מידה 4-5

unnamed.jpg

מכנס שני בצבע אבן מידה 4-5
unnamed (2).jpg

נערך לאחרונה ב:
שמלות של מלאנז'-קידישיק נקנו שלשום
שמנת עם רקמה שחורה מידה 3 ו4 מיידי
חדש עם הטיקט
אזלו בחנות...

2 חולצות קפוצון משיין מידה 90 מתאים לילד בן שנתיים הבן שלי בן 3 זה קטן כל אחד ב30 שח נעימות מבד דק מאוד נעימות

קבצים מצורפים

• IMG-20210923-WA0074.jpeg
    IMG-20210923-WA0074.jpeg
    1.9 MB · צפיות: 89
קניתי בסברובסקי ארה"ב עגילים
למתנה לבת מיצוה
וזה גדול לה לאוזן
שילמתי 75$ 240
ומוחרת ב 200
חדש! עם הקפוסה והשקית לא הולבש כלל

למכירה 2 יחידות- (הזמנתי ולא קיבלתי אישור הזמנה אז הזמנתי שוב והגיע כפול 3)
פוטר מהמם-

1605740268817.png

מידה 2--1.5 לגיל 2 במחיר של 50 שח, בבית שמש

למכירה
נעליים מנקסט
מידה 37 - 4 UK
חדשות באריזה מהדואר;) (הוזמנו פעמיים)
נקנו ב100 שח
נמכרות ב90 שח
ירושלים/בית שמש
823-425.jpg

נעליים מנקסט מידה 38, מהממות! נמכרות עקב טעות במידה
בירושלים
160 ש"ח
יוחזרו אחרי החג לנקסט
raz0573#
M13142s2.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה