מצב
הנושא נעול.
באיזו עיר? הסריגים זהים? אפשר לקנות רק אחד? אני בביתר ומעוניינת באחד
כן אותם סריגים
אפשרי לקנות אחד גם
אני מירושלים
תכתבי לי במייל chani5818272 גימל.....

למכירה מכנסים מהממים מהדס
בנים, מידה 3 קורדרוי נייבי
הזמנתי בסוף החורף שעבר והמידה לא נכונה. חדשים עם התווית לא נלבשו כלל
מתאים לגיל 2-3 (הילד שלי שמנמן, לא נסגר עליו...)
מוכרת ב30 ש"ח בירושלים
צפה בקובץ המצורף 969757

נעליים משיין, מידה 38,
50 ש"ח מב"ב
1632986314041.png

לגו דופלו 70
ופאזל 25
שניהם ב80

למכירה קיבלנו מתנה וכבר יש לנו
מקפיצה
במחיר מוזל כמובן

נעל כחולה של זארה מידה 35 ב 40
נעל לק שחור לילדה מידה 30 - ב 35
סוודר של H&M מידה 1-2 ב 20
קפוצון- הוניגמן מידה 24M ב 20

קבצים מצורפים

• IMG_2309.JPG
    IMG_2309.JPG
    3.5 MB · צפיות: 46
  • IMG_2314.JPG
    IMG_2314.JPG
    1.3 MB · צפיות: 48
  • IMG_2317.JPG
    IMG_2317.JPG
    7.9 MB · צפיות: 47
  • IMG_2318.JPG
    IMG_2318.JPG
    3.9 MB · צפיות: 45
  • IMG_2320.JPG
    IMG_2320.JPG
    2.6 MB · צפיות: 40

מעוניינת למכור פאה של בריינדי קמינר.

הפאה חדשה ממש

נלבשה במשך פחות מחודש.
השיער משובח, דק וטבעי- ממש מהפאות הכי טובות שלה. פאה קצרה ( 10) , אורך אחיד, סטייל ביצ' וויבס. כהה
עם גוונים בהירים. פתיחה שטוחה (לא לייס) אני מוכרת אותה כי בסוף לאחר הקניה התחרטתי שהיא
לא מתאימה למבנה הפנים שלי ואני לא זכאית לפאה חדשה למה היא באמת באיכות ליגה, זו בעיה שלי שחזרתי בי מהסגנון..
נקנתה לפני פחות משנה כך שהאחריות עדיין בתוקף וניתן לעשות בה שינויים כדרישת הלקוחה.
יפהפייה ועם אחראיות!
EW107107 שטרודל ג'ימייל
נקנתה ב12,000 שח
נמכרת ב9,700
אפשרות לתשלומים נוחים.
עוד רלוונטי? אם כן אשמח לקבל דרך ליצירת קשר. אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה