אשכול מסירות חפצים ומזון לפני פסח

מצב
הנושא נעול.
למסירה: תבנית ולהב לישה לאופה לחם מורפי ריצ'רד. מודיעין עילית.
8f2969e4d492716a22d50a308a95814f.jpg

למסירה מושב לכסא של ד"ר גב,
מעץ.
אשדוד.

למסירה:

כמות גדולה של עטיפות לספרי לימוד מלפני 10-15 שנים
חלקן עדיין באריזה
(יכול לשמש אולי כחומר ליצירה עם הילדים)

וכן מספר סלסלאות קש בגדלים קטנים ובינוניים

בירושלים

תמונות אשתדל להעלות בהמשך

יש לבת דודה שלי פראק יפה ממש כחדש - מידה 42.
(של חברת בגיר) היה בשימוש פעמים בודדות.

בתשלום סימלי .
טלפון 0548499931

גם לי יש את ניחוחות הפשטידה
למסירה בירושלים

אני מוכרת בירושלים שתי שידות קש תואמות ויפות, בכל אחת 4 מגרות עם בד מבפנים (בד אחד חסר). שידה אחת מאורכת, שידה אחת רחבה. שמורות ובמצב טוב. מי שבא לקחת לפני פסח- שתיהם ב-150. לאחר פסח ב- 200. (בחנות כל אחת עולה 200) ליצירת קשר 0548465146 הדר HPIM0042.JPG [ATT

קבצים מצורפים

• HPIM0043.JPG
    HPIM0043.JPG
    1.4 MB · צפיות: 74
  • HPIM0044.JPG
    HPIM0044.JPG
    1.3 MB · צפיות: 73
  • HPIM0045.JPG
    HPIM0045.JPG
    1.3 MB · צפיות: 59
אני מוכרת בירושלים שתי שידות קש תואמות ויפות, בכל אחת 4 מגרות עם בד מבפנים (בד אחד חסר). שידה אחת מאורכת, שידה אחת רחבה. שמורות ובמצב טוב. מי שבא לקחת לפני פסח- שתיהם ב-150. לאחר פסח ב- 200. (בחנות כל אחת עולה 200) ליצירת קשר 0548465146 הדר צפה בקובץ המצורף 339661 [ATT
יש מצב לתמונות ברורות יותר ???

אנחנו מחפשים בבני ברק עמודוני ספרים במצב טוב.

למסירה סט לתבלינים.
חסרה מלחיה אחת.
בבני ברק.

קבצים מצורפים

• IMG_1590.JPG
    5.4 MB · צפיות: 60

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה