- הוסף לסימניות
אם לא נלקח, אני אשמח.למסירה בירושלים גובלן + חוטים יכול להגיע ביום ראשון לב"ב
חכו יש תמונה
אם לא נלקח, אני אשמח.למסירה בירושלים גובלן + חוטים יכול להגיע ביום ראשון לב"ב
חכו יש תמונה
קמח מנופה אם הכוונה לקמח שאינו צריך ניפוי לפי מה שידוע לי הוא קמח בטחינה יבשה ואינו חמץ, שבוע שעבר מכרו כזה קמח במשנת יוסף כדי שיהיה מיד אחרי פסח ללא צורך לחכות לקמח החדש.
גם אני התקשרתי לבדץ שבוע שעבר אחרי שבמשנת יוסף מכרו קמח כזה ולא היה כתוב על האריזה שזה טחינה יבשה ואמרו לי שאפשר לסמוך על זה אפילו שלא כתוב על האריזה עצמה שזה מטחינה יבשה.התקשרתי עכשיו להבדץ והם אמרו שקמח שלא רשום על האריזה "טחינה יבשה" לא נטחן בטחינה יבשה, גם קמח מלא כך.
היכן אתם בבני ברק אפשר לשלוח מישהו לקחת?
איפה בבני ברק?צלחת/קערה מחרסינה מרובעת, מסגרת מעוטרת בצבעים
גודל 30*30 ס"מ חדש באריזה!
למסירה בבני ברק
חוברות קטיפה מהגליון הראשון ועד זה שהיה בשבוע שעבר ועד בכלל,
אם כי יתכן שקצת חסר
בגדול יש הכל
(לא ממויין לפי הסדר)
נמסרביקשו ממני לפרסם
למסירה בירושלים
פקס משולב hp אופיס ג'ט 4500
חסר רק מגש לדפים
0533118641
איפה בארץ?למסירה-
אם יכול לעזור למישו החלק של הבלנדר ללא הסכין
(עלות סכין חדשה -100 ש"ח)
ירושלים אזור שמואל הנביאאיפה בארץ?
איפה בבני ברק?למסירה בבני ברק
מראה לאוטו לתינוק משילב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //