- הוסף לסימניות
אין לי כ"כ איך להעביר.בקשר לספריה - אם יש לך דרך להעביר לבני ברק - אני רוצה!
אין לי כ"כ איך להעביר.בקשר לספריה - אם יש לך דרך להעביר לבני ברק - אני רוצה!
אם יש איך להעביר לאשדוד את השעון והמחבת לבלינצעס, אני אשמח.למסירה
בביתר גבעה B
חוץ מהסיכות הכל חדש, לא נעשה שום שימוש.צפה בקובץ המצורף 340691 צפה בקובץ המצורף 340692 צפה בקובץ המצורף 340693 צפה בקובץ המצורף 340694
נתפס? אם לא - אשמח לקבל עיר / טלפון.למסירה ספר מתכונים לפשטידות של צפורה קרייזמן
![]()
ניחוחות המאפה - אשמח לבא לקחת...
אחרי שיבוא מערכת....רק הרמקולים בלי המערכת עצמה תעזור לך?
נלקח מזמןניחוחות המאפה - אשמח לבא לקחת...
אם עדין פנוי תעדכני מה הכתובת.
אני רוצה את המכשיר לבלינצ'ס. עדיין רלוונטי?למסירה
בביתר גבעה B
חוץ מהסיכות הכל חדש, לא נעשה שום שימוש.צפה בקובץ המצורף 340691 צפה בקובץ המצורף 340692 צפה בקובץ המצורף 340693 צפה בקובץ המצורף 340694
ברצינות, אין פה אף זו"צ שעדיין לא קנה כיורים?למסירה
כיורים גדולים לפסח (לא אמריקאים) במצב מצוין
נמסרים עקב קנית כיורים אמריקאים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //