מידע שימושי אשכול מסירת חלקי חילוף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
למסירה בירושלים
3 סכינים למעבד מזון בראון, גרוד דק, גס ופרוסות.

למסירה בירושלים מטחנת בשר (טחנו בזה כבד) שמתחבר למיקסר בוש דגם ישן.

יש למישהו מכסה לקערה של מיקסר בוש. זה מפלסטיק שקוף
או איפוא משיגים.
תודה.
אפשר גם לשלוח לי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מחפשת למסירה או בתשלום סמלי
קערת מיקסר בוש
קערת פלסטיק לבנה

למסירה חלקים למיקסר קנווד שף קלאסיק (מצו"ב תמונה, המיקסר לא למסירה! רק כל החלקים שרואים בתמונה השנייה.)
בבני ברק

קבצים מצורפים

• 20241114_131012.jpg
    20241114_131012.jpg
    1.4 MB · צפיות: 18
  • 20241114_131042.jpg
    20241114_131042.jpg
    3.3 MB · צפיות: 17
נערך לאחרונה ב:
אם למשהו יש מיקסר קנווד (מייג'ור) שלא עובד, לפני שהוא נזרק נשמח לקבל חתיכה ממנו - החלק העליון שמחזיק את המקצף (אפשרי בתשלום סימלי)
מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• IMG_6761.JPG
    IMG_6761.JPG
    4.6 MB · צפיות: 16
למסירה בירושלים מטחנת בשר (טחנו בזה כבד) שמתחבר למיקסר בוש דגם ישן.
אולי יכול להתאים לי? יש לי דגם MUM6N21
ואם לא- אולי יתאימו לי הסכין והחלק העגול עם החורים שנמצא בקדמת המטחנה. הם כנראה הושלכו לפח בטעות...
ואולי יש למישהי אחרת חלקים אלו למסירה?

אולי יכול להתאים לי? יש לי דגם MUM6N21
ואם לא- אולי יתאימו לי הסכין והחלק העגול עם החורים שנמצא בקדמת המטחנה. הם כנראה הושלכו לפח בטעות...
ואולי יש למישהי אחרת חלקים אלו למסירה?
זה לפני 4 שנים

למסירה חלקים למיקסר קנווד שף קלאסיק (מצו"ב תמונה, המיקסר לא למסירה! רק כל החלקים שרואים בתמונה השנייה.)
בבני ברק
אנ י זקוק למקצך מיקסר קנווד יש לכם?

דרוש מקצף למיקסר קנווד למסירה

תודה אז לא מתאים לי
אני מחפשת חלק מהקנווד הגדול יותר

אני מחחפש מקצף למקסר קנוד סטנדרטי מי יוכל לעזור לי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה