למשהו יש את המכסה העגול כמו טבעת של קערת המיקסר בוש?
איפא ניתן לקנות אותו? הוא נפל מגובה ונשבר לכמה חלקים..
רלוונטי?למסירה
כל החלקים של מיקסר בוש
המעבד מזון שמתחבר למעלה
החלקים של המיקסר
+מסחטת מיצים+ בלנדר
![]()
למסירה בירושלים
מקציף פרווה כנראה של קנוודצפה בקובץ המצורף 821961
זהו שאני לא יודעת כי קיבלתי את זה ממישהו שלא היה צריך,זה מתאים לקנווד מייגור?
אם כן, אני אשמח.
זהו שאני לא יודעת כי קיבלתי את זה ממישהו שלא היה צריך,
אבל מי שצריך את זה אמור לדעת לפי התמונה, לא?
לי יש כזה של קנווד: ומה שאני מוסרת לא מתאים למיקסר שלי, אם תרצי לבדוק, בשמחה, אני במרכז העיר.החלק העליון נראה מתאים.
החלקים בבלון נראים קצת עקומים ממקצף רגיל, השאלה אם זה יכול להתאים.
באיזה איזור את נמצאת?
אם זה נגיש לי, אני אקח לבדוק .
מאיפה?למסירה
כל החלקים של מיקסר בוש
המעבד מזון שמתחבר למעלה
החלקים של המיקסר
+מסחטת מיצים+ בלנדר
![]()
המעבד מזון עוד רלוונטי?למסירה
כל החלקים של מיקסר בוש
המעבד מזון שמתחבר למעלה
החלקים של המיקסר
+מסחטת מיצים+ בלנדר
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //