מקצב אשכול מקצבים

שומרים בבנק קיים כל שהוא ואחר כך כשעוברים לבנק אחר הוא שןטל אותך אתה רוצה לשמור שינויים בבנק הקודם אתה אומר כן ושומר בשם אחר!!!!! קריטי!!!! ואז יש לך בנק חדש

אלו המקשים
בימהה יש שתי אפשרויות הקלטה א בתור מידי קובץ שרק כלי נגינה יכול לנגן ויש אופציה ב' על דיסק און קי אתה פשוט מכניס און קי מומלץ ריק ולוחץ על הכפתור בצד השני מימין של האורגן ונפתח לך במסך כמן נגן ושם לוחצים פלאי וירקודר וכו' בסיום שומרים SAVE וזה נשמר לך כקובץ להשמע בכל נגן

מישהו יודע באיזה מקצב זה? (אני רוצה לנגן את זה באורגן )
ובאיזה טמפו?

קבצים מצורפים

• yedid neshesh 2.mp3
    4.9 MB · צפיות: 117
  • mizmor ledavid.mp3
    3.5 MB · צפיות: 101
נראה לי ששניהם 6-8 לא בדקתי בנגינה. רק משמיעה

יש לי אורגן ימאהה psr s710 וקניתי כבל מידי לusb מישהו יודע איך אני שומע אותו במחשב בתוכנת פרוטי לופס או איבלטון לייב או אודיוסיטי? אשמח לעזרה....

באודיוסיטי אתה אמור בתפריט של המיקרופון להגדיר שזה הכניסת usb אולי קוראים לזה CODAC משהו כזה....

יכול להיות שאתה צריך להתקין את הדרייבר שיזהה את האורגן שלך במחשב, זה אמור להיות בדיסק שמקבלים עם האורגן

למישהו יש מקצבים לג'ינוס או לטיירוס, תודה רבה אני צריך techno

אם אתם יכולים לתת ל פרטים על האיש הזה באה''ב, אני מעוניין לבדוק אותו כשאני יהיה בחו''ל, בעוד ששבוע, תודה

אני מעוניין, המייל שלי, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

W0GD8YI.jpg
הקורג pa5x בדרך....., איזה עיצוב!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה