מקצב אשכול מקצבים

אני מתלבט איזה סטים לקנות וממי.
היכן ניתן לשמוע/לצפות בסטים לקורג Pa4 של עדי נתנאלי?
אם יש למי מכאן הקלטות מאירועים שלכם שעשיתם בסטים של עדי ויכול לשלוח לי, יעזור לי מאוד. תודה מראש.

אם יש למי מכאן הקלטות מאירועים שלכם שעשיתם בסטים של עדי ויכול לשלוח לי, יעזור לי מאוד. תודה מראש.
הכי טוב זה שייע פרידמן הוא יקר (8000)אבל שווה ויש אצלו גם אופציה לחבילות קטנות

אני לא ניגנתי על הסט של עדי
אבל הייתי ממליץ לך מאוד להתרשם מהמקצבים של שפיץ. לפי דעתי הוא פשוט מטורף

אני לא ניגנתי על הסט של עדי
אבל הייתי ממליץ לך מאוד להתרשם מהמקצבים של שפיץ. לפי דעתי הוא פשוט מטורף
יש לשמחה שפיץ דגימות של כלים חיים? או גיטרות חשמליות?

דוגמית מהסט של עדי

קבצים מצורפים

• set tov.mp3
    3.3 MB · צפיות: 230
בינתיים קבל רצועה מחתונה שניגנתי, השתמשתי שם באחד מהגיטרות.
וואי מדהים!!!
יש שם גם סקסופון אמיתי לא?
אשמח אם תקליט לי את הגיטרה שהיה שם וגם את שאר הסוגים שיש לא משנה איזה שיר..
ידוע לך אם הוא מוכר את הגיטרות בנפרד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה