מקצב אשכול מקצבים

יש לי אורגנית של ימהאה דגם psr-E423 רציתי לדעת אוליי אני יכול להכניס מקצבים דרך המחשב אם משהו יודע אשמח אם יעזרו לי!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י קורג;n2970541:
ברוך אומר ועושה.;)

אשמח לשמוע מה יש לך להציע. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל שלי תודה רבה ?

נכתב ע"י e.ch;n2974642:
מי שרוצה מקצבים לימאה בתנאי שלא יעביר הלאה שישלח לי כתובת מייל בפרטי
(אני לא מתכונן לשלוח ליותר מ5-6 מיילים אחרי הכל עבדתי עליהם)

אשמח לקבל ? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה ?

משהו יכול להסביר לי איך מעבירים מקצבים לאורגנית KORG pa 300

באורגן - בתפריט מדיה

שאלה שכנראה נשאלה רבות,
איך אני מכניסה מקצבים, שלב אחרי שלב לאורגנית?
יש לי korg pa 500

תשובה לשניכם בקצרה.
מכניסים את ה usb בו נמצאים המקצבים הרצויים.
נכנסים לתפריט מדיה
לוחצים על load
בוחרים את ה usb במקום ה disk
אם המקצב נמצא ללא תקיה, בוחרים בו. ואם הוא בתוך תקיה בוחרים את התקיה לוחצים על open עד שמגיעים למקצב או ל user (תלוי אם רוצים את כל הבנק לשים או רק מקצב מסויים.
ואז load' ואז בוחרים מקום רצוי וok.

נכתב ע"י יוסי אבגדה;n5037293:
תשובה לשניכם בקצרה.
מכניסים את ה usb בו נמצאים המקצבים הרצויים.
נכנסים לתפריט מדיה
לוחצים על load
בוחרים את ה usb במקום ה disk
אם המקצב נמצא ללא תקיה, בוחרים בו. ואם הוא בתוך תקיה בוחרים את התקיה לוחצים על open עד שמגיעים למקצב או ל user (תלוי אם רוצים את כל הבנק לשים או רק מקצב מסויים.
ואז load' ואז בוחרים מקום רצוי וok.

תודה רבה!!

נכתב ע"י e.ch;n2974642:
מי שרוצה מקצבים לימאה בתנאי שלא יעביר הלאה שישלח לי כתובת מייל בפרטי
(אני לא מתכונן לשלוח ליותר מ5-6 מיילים אחרי הכל עבדתי עליהם)

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח אם משהו יוכל לעלות מקצב לשיר רבון העולמים (של אברהם פריד) ללא זכויות יוצרים.
תודה מראש!

נכתב ע"י גולדהרחל;n5042524:
אשמח אם משהו יוכל לעלות מקצב לשיר רבון העולמים (של אברהם פריד) ללא זכויות יוצרים.
תודה מראש!

כל מקצב 6/8 יתאים...

משהו יודע להמליץ על משהו שמוכר מקצבים ברמה!!!!! לקורג?

קורג אפשר לקבל את הכתובת מייל שלך?
לא הבנתי אפה אני מוצאת את זה

למי יש מקצבים חסדיים יפים מאוד לימהה PSR E400

סליחה ימהה PSR E443 לא כפי שכתוב בנ"ל?

נכתב ע"י S1234;n5050120:
משהו יודע להמליץ על משהו שמוכר מקצבים ברמה!!!!! לקורג?

יש לך את שיע פרידמן שהוא המלך בקורג, כל המקצוענים בשוק קנו ממנו. הטל שלו: 0527170277

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה