מקצב אשכול מקצבים

שלום מישהו יכול לעזור לי עם סטים מזרחית
לקורג pa300

נערך לאחרונה ב:
תנסה למצוא משהו מכאן

קבצים מצורפים

• as11111111.SET.rar
    44.6 MB · צפיות: 611
מי שרוצה מקצבים לימאה בתנאי שלא יעביר הלאה שישלח לי כתובת מייל בפרטי
(אני לא מתכונן לשלוח ליותר מ5-6 מיילים אחרי הכל עבדתי עליהם)
אם תוכל לשלוח לי מקצבים שיתאימו לE433-E443 וכדו'למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח מאוד אם מישהו יעלה מקצבי פריילך שמתאימים לימהה psr e433

שלום, סליחה אם אני שואל לא מקצועית: יש למישהו דברים שעולים על PA900?
והאם יש דרך להוריד בבת אחת מקצבים [ולא דווקא] מה שהעלו בתגובה אחת או שחייב אחד אחד

האם יש למישהו מקצבים תימניים איכותיים לטיירוס?

שלום לכולם ברשותי pa600 ואני רוצה לקנות ציוד הגברה ולחבר לאורגן אפילו יד 2 .
אני צריך לדעת כמה רמקולים ואיזה כבלים מתאימים ואם צריך מגבר ..קיצר מה צריך.
תודה מראש.

שלום לכולם ברשותי pa600 ואני רוצה לקנות ציוד הגברה ולחבר לאורגן אפילו יד 2 .
אני צריך לדעת כמה רמקולים ואיזה כבלים מתאימים ואם צריך מגבר ..קיצר מה צריך.
תודה מראש.
תלוי בגודל האירועים בהם אתה מנגן.
לאירועים בינוניים צריך לדעתי 2 רמקולים גדולים לפיזור נכון, יש רמקולים מוגברים שלא חייבים בשביל זה מיקסר, אבל ודאי שעדיף בשביל כניסות מיקרופונים ועוד הרבה דברים...
החיבורים הם ע''י כבלים רגילים כלומר XLR וPL.
בהצלחה

מי מכיר מי יודע?
אני מחפשת עזרה לגבי קורג pa60

תודה רבה

מי מכיר מי יודע?
אני מחפשת עזרה לגבי קורג pa60

תודה רבה
זה דגם מאוד ישן ולכן אף אחד לא מגיב, כי אין לאנשים חומר לזה. אבל נברתי בתיקיות ומצאתי מקצבים לpa50, מסתבר שזה יעבוד גם לpa60

קבצים מצורפים

• מקצבים לpa 50.rar
    2.4 MB · צפיות: 266
אם יש למישהו מקצבים טובים לקורג pa500. לצורך תחביב בלבד - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬

למישהו יש מקצבים חסידיים לימהה s900?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה