מקצב אשכול מקצבים

מה זאת אומרת????

קבצים מצורפים

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    KB 178.2 · צפיות: 111
יש אולי למשהו סאונדים/צלילים אלקטרוניים שיתאימו לדאנסים ושירים קצביים לימאהה
אין לי מושג מה השם של הסוג סאונד הזה אבל אני מחפש כעיקרון סאונד כמו של ההתחלה של השיר 'ואהבת' של מיילך קאהן או 'עם אחד ' של גולדוואג וכדו' אשמח אם משהו ישלח לי למייל סאונדים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למכירה מקצב לימאהה שמתאים יותר לשירים ולא לאירועים אני שם דוגמא למי שרוצה
אפשר ליצור קשר במייל או בוואטצאפ (נא לא להתקשר, רק הודעה או וואטצאפ)
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וואטצאפ: 0546457084
המקצב:

קבצים מצורפים

• מקצב.mp3
    KB 520.5 · צפיות: 163
שוב המקצב

קבצים מצורפים

• ימאהה מקצב.mp3
    KB 521.1 · צפיות: 171
המקצב:
הורדתי את הקובץ אבל אני לא שומע כלום...

המקצב:
לא שומעים כלום?

אם משהו מעוניין אוכל להעלות עוד מקצב של דאנס לקנייה

דאנס, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• dance.mp3
    KB 140.3 · צפיות: 183

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה