מקצב אשכול מקצבים

מה קרה לחברה, ספירה.....?

מדהים ממש, לגבי מכירה של מקצבים
אני חושב שאנשים לא משקיעים כסף שמתאים לשיר אחד,
אחד על אחד וזהו, נגנים צריכים מקצבים יותר כלליים
שיאפשר להם לנגן הרבה שירים על אותו מקצב
אפשר לנגן עם המקצב הזה עוד שירים.

זה אשכול מקצבים??
אני מונח שהשאלה לקורג ולא לימהה צריך למצוא FAVORITE אחד רק ולקחת פורייט אחר ולהעתיק עליו ולא כסט שלם ניתן גם לגבת את כל הסט על ידי העתקה לאון קי

אפשר להוריד מקצב מקצב בבודדים ולבחור שזה ירד על מקום ריק באורגן כשהאורגן מציע לאן להוריד

@הדוד סם אני חושבת ששאלתי שאלה במקום הנכון כולם שואלים פה שאלות בנושא מקצבים (תתקן אותי עם טעיתי)
תודה רבה @נתנאל 1 @הפורש
זה עזר לי מאד

יש בעל טיירוס פה שמוכן להעלות לפה מקצב טראנס/דאנס מקפיץ
מקצב שכבר קיים באורגן ופשוט שיכול להעלות לפה?
ראיתי מלא נגנים חרדים עם מקצבים מאוד יפים שלא נראה לי שהם קנו אותם (טיירוס 4/5)

בעיקרון החומר של האורגנית ממש נחמד, רק הבעיה היא שכל מקצב בנוי על דגימה אחרת של תוף...

אין סיכוי שלא קנו אותם או שלא עבדו עליהם הרבה זמן וזה ג"כ דגימות וזה לבד עולה

אין סיכוי שלא קנו אותם או שלא עבדו עליהם הרבה זמן וזה ג"כ דגימות וזה לבד עולה
בעיקרון החומר של האורגנית ממש נחמד, רק הבעיה היא שכל מקצב בנוי על דגימה אחרת של תוף...

אף פעם לא הבנתי מה זה אומר....
אם מישהו יעלה מקצב של טיירוס ואני יכניס אותו באונקי לאורגן? יעבוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה