מקצב אשכול מקצבים

אף פעם לא הבנתי מה זה אומר....
אם מישהו יעלה מקצב של טיירוס ואני יכניס אותו באונקי לאורגן? יעבוד?
עם זה מקצב שהגיע עם האורגן זה אמור לעבוד
הם באו להסביר לך שמה ששמעת זה לא של האורגן
כבר שנים לא שמעתי אורגניסט מנגן עם דאנס של האורגן
היום הדאנסים בנויים על דגימות חיצוניות שלא באים עם האורגן
אז מה ששמעת זה או קנוי או שבנוי
אבל לא בא עם האורגן
וגם לא יעזור לעלות את זה לפה כי מה ששמעת לא יעלה לך על האורגן
אגב איזה אורגן יש לך? אולי אני יוכל לעזור

נערך לאחרונה ב:
מחמת שאתה שואל הרבה בעניין זה אסביר לך העניין.
באורגן יש כך וכך צלילים מוקלטים. תופים בסים חצוצרות פסנתר וכו'. ככל שהאורגן יותר מתקדם וחדש יש בו יותר צלילים.
יש אורגנים גם ניתן להוסיף צלילים מבחוץ. מה שנקרא דגימות.
[אני אישית לא חסיד של דגימות!! ולדעתי זה רק סוג של יוקרה. ובאירוע זה ממש לא משנה. אולי בדיסק זה משנה.
רק בצלילים מסויימים יש משהו בדגימות נאמר קלרינט או גיטרה חשמלית. אבל לא באופן גורף. לפחות בימהה. אני מכיר אורגניסטים שטוענים שאין כמו הדגימות המקוריות מבחינת ההתאמה לכלי והמיקסר וכו'.]

קובץ של מקצב לא מכיל את הצלילים שמנוגנים בו! אלא רק קובץ מידי. שהוא בעצם הוראות לאורגן באיזה צלילים שיש בתוכו להשתמש כדי לנגן את המקצב.
אם תיקח מקצב מאורגן שבו יש צלילים אחרים. ממה שיש לך באורגן שלך. האורגן לא יזהה. לפעמים הוא עושה איזה סוג של התאמה לצלילים שיש בתוכו. אבל זה לא כמו המקור.
בנוגע לדאנסים בימהה. יש אפשרות מהצלילים הפנימיים לעשות דאנסים ולא חייבים דגימות!!
אבל שוב כיון שזה נעשה בכלי עם צלילים אחרים זה לא תמיד יזהה את זה.
אתה צריך למצוא מקצב שבנוי על צלילים שיש לך. בעיקר בערכת תוף שזה הכי משמעותי בדאנסים.
זאת אומרת לבדוק באורגן המקורי שממנו לקחת את המקצב על איזה צלילים הוא בנוי ולבדוק אם יש לך אותם.
{זכור לי שיש דאנסים שבנויים על דגימות ישנות של ימהה}
[אתן לך דוגמא בערך בS900 יש 22 ערכות תוף. וב770 יש 38 ערכות!.]
אתה יכול לקחת מכלי אחר ולהתאים את זה בעריכה לכלי שלך.

עם זה מקצב שהגיע עם האורגן זה אמור לעבוד
הם באו להסביר לך שמה ששמעת זה לא של האורגן
כבר שנים לא שמעתי אורגניסט מנגן עם דאנס של האורגן
היום הדאנסים בנויים על דגימות חיצוניות שלא באים עם האורגן
אז מה ששמעת זה או קנוי או שבנוי
אבל לא בא עם האורגן
וגם לא יעזור לעלות את זה לפה כי מה ששמעת לא יעלה לך על האורגן
אגב איזה אורגן יש לך? אולי אני יוכל לעזור

לי יש ימאהה psr s710 (אין סמפלר/דגימות)
אני אשמח אם תשלח לי לפרטי דאנסים טובים או חסידי מה שתוכל למייל שלי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.

לי יש ימאהה psr s710 (אין סמפלר/דגימות)
אני אשמח אם תשלח לי לפרטי דאנסים טובים או חסידי מה שתוכל למייל שלי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.
נראה לי שכבר התכתבנו פעם בנושא

מה לגבי צלילים מהטיירוס?
גם אותם אי אפשר להעלות?
או שהבעיה היא רק במקצבים...

מחמת שאתה שואל הרבה בעניין זה אסביר לך העניין.
באורגן יש כך וכך צלילים מוקלטים. תופים בסים חצוצרות פסנתר וכו'. ככל שהאורגן יותר מתקדם וחדש יש בו יותר צלילים.
יש אורגנים גם ניתן להוסיף צלילים מבחוץ. מה שנקרא דגימות.
[אני אישית לא חסיד של דגימות!! ולדעתי זה רק סוג של יוקרה. ובאירוע זה ממש לא משנה. אולי בדיסק זה משנה.
רק בצלילים מסויימים יש משהו בדגימות נאמר קלרינט או גיטרה חשמלית. אבל לא באופן גורף. לפחות בימהה. אני מכיר אורגניסטים שטוענים שאין כמו הדגימות המקוריות מבחינת ההתאמה לכלי והמיקסר וכו'.]

קובץ של מקצב לא מכיל את הצלילים שמנוגנים בו! אלא רק קובץ מידי. שהוא בעצם הוראות לאורגן באיזה צלילים שיש בתוכו להשתמש כדי לנגן את המקצב.
אם תיקח מקצב מאורגן שבו יש צלילים אחרים. ממה שיש לך באורגן שלך. האורגן לא יזהה. לפעמים הוא עושה איזה סוג של התאמה לצלילים שיש בתוכו. אבל זה לא כמו המקור.
בנוגע לדאנסים בימהה. יש אפשרות מהצלילים הפנימיים לעשות דאנסים ולא חייבים דגימות!!
אבל שוב כיון שזה נעשה בכלי עם צלילים אחרים זה לא תמיד יזהה את זה.
אתה צריך למצוא מקצב שבנוי על צלילים שיש לך. בעיקר בערכת תוף שזה הכי משמעותי בדאנסים.
זאת אומרת לבדוק באורגן המקורי שממנו לקחת את המקצב על איזה צלילים הוא בנוי ולבדוק אם יש לך אותם.
{זכור לי שיש דאנסים שבנויים על דגימות ישנות של ימהה}
[אתן לך דוגמא בערך בS900 יש 22 ערכות תוף. וב770 יש 38 ערכות!.]
אתה יכול לקחת מכלי אחר ולהתאים את זה בעריכה לכלי שלך.
נהנתי מכושר ההסברה,עשית לי סדר בדברים:cool:

מה לגבי צלילים מהטיירוס?
גם אותם אי אפשר להעלות?
או שהבעיה היא רק במקצבים...
צדיק, היינו הך!!
זה הכלל! האורגן מנגן רק את הצלילים שיש בתוכו. וא"א להכניס אלא רק דגימות בלבד וזה גם לא באופן של העתקת צליל אלא קובץ דגימה מיוחד PPI וכו'.
מה שכן, זה אם מישהו ערך בVOICE SET צליל שיש לך באורגן, אתה יכול להעתיק את הגדרות האפקט, על ידי העתקת הקובץ של הצליל הערוך.
או דרך זיכרונות.
הברירה זה להשתדרג ל PSR S770 לפחות,
אפשר גם 750 [בעייתי בדגימות -מקבל דגימות אבל אין תוכנה בשביל עריכת דגימות אישיות כך שיהיה קשה להשיג דגימות בשבילו אלא רק מהחבילות שימהה יצרה קבצי YEP]
אבל ב770הפער ברמת הסאונד וכמות הצלילים העדכניים משמעותי....
מקבל דגימות והצלילים הפנימיים שלו תומכים בדאנסים!

נערך לאחרונה ב:
לויכוח האין סופי בין ימהה לקורג הנה קישור לסרטון של25 דקות של נגינה [לא יהודי] של אותם שירים בקורג PA1000 מול PSR S970
תנסו להחליט מה יותר טוב תגיבו כאן בפורום.
פתוח בנט פרי

https://video-tov.ml/watch/8hMEahvLz5s

נערך לאחרונה ב:
לויכוח האין סופי בין ימהה לקורג הנה קישור לסרטון של25 דקות של נגינה [לא יהודי] של אותם שירים בקורג PA1000 מול PSR S970
תנסו להחליט מה יותר טוב תגיבו כאן.
פתוח בנט פרי

https://v,ideo-tov.ml/watch/8hMEahvLz5s
קשה להחליט, לדעתי יש דברים שטובים כאן ויש שטובים כאן.
וא"א לקבוע שזה ולא זה
וכל אחד לפי צרכיו וסגנונו.

דעתי, חד משמעית, קורג!
הסאונד הרבה יותר ברור ו'לייב'
בקורג, אם נעצום עיניים נזהה מי את חברי ה'להקה'
בימהה הכל נשמע נחמד, אבל תופים לא אמיתיים, וא"א לשמוע בדיוק איזה כילים משתתפים במקצב.
שוב, זוהי דעתי.
ולי זה ברור כאור השמש

תנסו להחליט מה יותר טוב תגיבו כאן בפורום.
פתוח בנט פרי

https://video-tov.ml/watch/8hMEahvLz5s
אני חושב שברמה הזאת הימאה יותר טוב אבל ברמה הגבוהה הקורג מלך הרמה מעל כולם,
ושום בן אדם עוד לא אמר לי סיבה אחת שהטייירוס יותר טוב חוץ מזה שיש 8 בנקים.
הויכוח הזה נשמע כמו הויכוח המדובר בעולם בין שני שחקני כדורגל מ' - כ'.

סופסוף מילה על קורג...
אבל הסרטון הזה (לא נפתח לי אבל אני בטוח ש) הוא לא משקף את איך שתישמע היצירה שאתה תבנה בעצמך. לא חכמה לשפוט ככה בין שני אורגניות עם חומר של מישהו אחר...

על ימהה וקורג....
אני הייתי מגדיר את זה כך בצלילים שצריכים רכות ימהה יותר טוב, ובצלילים שצריכים חוזק ועוצמה כמו תופים למשל. [בעיטה בלע"ז] קורג יותר טוב!!
אגב באיזה פורום היה כתוב שבימהה הבעיה זה הבאלאנס ז"א התוצאה הסופית של כל הכלים והיחס בניהם?
אני אגב מנגן בימהה, אבל לשמוע באירוע אני אוהב קורג, אין מה לומר יותר חזק ועצמתי. במיוחד בצלילים הטבעיים פחות באלקטרוני.

האם אפשר להכניס דגימות צלילים לג'ינוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה