מקצב אשכול מקצבים

אני מבקש לברר כאן האם השכרת כלי נגינה אורגן S975 יש לו ביקוש? האם קיים כזה דבר? אם כן בכמה כסף? מה הוא צריך להכיל בפנים בקטע של מוכנות לאירוע. מה הסיכונים הכלולים לנזקים וכו' איך אפשר להתגבר על זה.
אשמח לעצתכם.

איפוא אפשר להשיג טיירוס 5 יד שני במחיר של עד 11000 12000 תודה רבה
אני יודע על מישהו שרוצה למכור ביחד עם הסט של יוחנן אורי מוכן לאירועים עם דברים מטורפים במצב חדש חדש נקנה לפני מקסימום שנה (אני לא יודע בדיוק) באיזור ה-15000 אם זה מעניין אותך צור איתי קשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מקצב פסנתר 4/4 שמדמה את הנגינה שלי.
עם פתיחות לשירים: ''אם אשכחך'', ''בואי בשלום'' ו''והיא שעמדה''.

המקצב מתאים לדגמי קורג: pa4x, pa700, pa1000

מצורף הדגמה של המקצב

קבצים מצורפים

• piano.MP3
    19.6 MB · צפיות: 191
מקצב פסנתר 4/4 שמדמה את הנגינה שלי.
עם פתיחות לשירים: ''אם אשכחך'', ''בואי בשלום'' ו''והיא שעמדה''.

המקצב מתאים לדגמי קורג: pa4x, pa700, pa1000

מצורף הדגמה של המקצב
איזה גיטרה זאת (בהתחלה)? זה דגימה או גיטרה של קורג? ואם כן אז איזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה